CINDY CRAWFORD

Legendarni supermodel ne skida se iz najpoželjnijih tenisica na modnoj sceni

14.03.2024 u 14:01

  • +3

Cindy Crawford

Izvor: Profimedia / Autor: @MALIBUUSTARS YOUTUBE / BACKGRID / BACKGRID USA / PROFIMEDIA

Bionic
Reading

Zanosna Cindy Crawford ove je srijede primijećena je u sunčanom Malibuu, odjevena u casual stajling kojim je dominiralo nekoliko komada

Gornji dio kombinacije legendarnog supermodela iz 90-ih činila je bijela majica sa Pepsi printom naslova 'Peace', čime je podsjetila na vlastitu reklamu snimljenu za ovaj brend pića danas davne 1992. godine, ali i kontroverznu reklamu Pepsija s Kendall Jenner u glavnoj ulozi.

Majicu s printom nosila je ispod maslinasto zelenog blejzera, uparivši ju s trapericama ležernog kroja i hit tenisicama 2023. godine.

Riječ je, naravno, o legendarnim sambicama njemačkog brenda adidas kojima, usprkos jačanju nekih novih modela na modnoj sceni, i dalje ne pada popularnost.

Poput Cindy, hit tenisicama nije odoljela ni njezina mlađahna nasljednica, 22- godišnja Kaia Gerber, koja posebno preferira trend tenisica retro silueta.

  • +4
Cindy Crawford i Kaia Gerber Izvor: Profimedia / Autor: JOSIAHW / BACKGRID / BACKGRID USA / PROFIMEDIA

Unazad nekoliko sezona, i to dok su modnom scenom uvjerljivo dominirali glomazni modeli 'ružnih' tenisica, nitko nije mogao sanjati da će sambice brenda Adidas postati must have modelom 2023. godine, a svi predviđaju da njihova popularnost neće samo tako nestati.

Ovu titulu sambicama je prošle godine dodijelila modna biblija Vogue na osnovi prodajnih brojki, kao i činjenice da klasične verzije tog modela nestaju s polica brzinom svjetlosti svakom obnovom zaliha, a trendseterice ih rado i često uklapaju u najrazličitije outfite.

  • +4
Adidas Samba Izvor: Promo fotografije / Autor: Adidas promo