SJEDOKOSA TRENDSETERICA

Legendarna Iris: Modna ikona osebujnog stila proslavila 102. rođendan

29.08.2023 u 23:42

Bionic
Reading

Modna ikona Iris Apfel dobro je poznato ime u svijetu mode, a ova vremešna zaljubljenica u modu osebujnog stila slavi 102. rođendan

Jedinstveno ime u svijetu mode poznata je po svojim veselim i neubičajenim modnim kombinacijama, danas slavi 102. rođendan, pa joj na njezinom Instagram profilu gdje ima veliki broj pratitelja stižu brojne čestitke.

Iris ne treba posebno predstavljati - ikona stila uspješna je dizajnerica interijera i poduzetnica pa je svojedobno projektirala izgled interijer Bijele kuće, i to za vrijeme predsjedničkih mandata Trumana, Eisenhowera, Kennedyja, Johnsona, Nixona, Forda, Cartera, Reagana i Clintona.

Modna ikona sa svojim upečatljivim, okruglim naočalama i ekscentričnim stajlinzima, sudeći po svemu, ne namjerava usporiti.

Svojim neobičnim modnim stilom uvijek privlači pozornost, pa je prošle godine lansirana modna kolekcija 'Iris Apfel x H&M'.

Inspirirana jedinstvenim pečatom Iris Apfel i više-je-više estetikom, kolekcija Iris Apfel x H&M nudi asortiman zadivljujućih komada dizajniranih za svakoga. Odjeća i dodaci stvoreni su u čast nepokolebljive neovisnosti i originalnog osjećaja za stil Iris Apfel koja je jednom prilikom otkrila i što je za nju stil.

'Možeš naučiti pratiti trendove i imati dobar ukus, no sa stilom se rađaš. Važan je stav i tvoj pogled na svijet i kako ćeš se pokazati, a najbolji način za to je da budeš ono što jesi, ne da kopiraš druge', smatra Iris.