TJEDNI HOROSKOP

Lavovi će koračati putem uspjeha, Blizance i Vage obuzet će ljubavni žar, Ribe će biti neodlučne, a Strijelci zbunjeni

 • Autor: Ozren Podnar
 • Zadnja izmjena 17.06.2019 06:44
 • Objavljeno 17.06.2019 u 06:44
tportal

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Lavovima će jaka motivacija i vjera u sebe pomoći na putu do uspjeha. Blizanci će intuitivno povlačiti prikladne poteze i obnoviti ljubavni žar s voljenim, a ljubavnim žarom ispunjene Vage priuštit će sebi i partneru nezaboravne trenutke. Emocije i misli Strijelaca bit će zbrkane, a postupci proturječni i zbunjujući. Ribe će biti neodlučne, ali to će ih spašavati od pogrešnih odluka

Ovnovi, kakav god bio vaš ljubavni status, nemojte stremiti nikakvim promjenama. Odmaknite se od burnog društvenog života i pronađite vremena za sebe. Proširite obzore i utažite žeđ za novim spoznajama. Tražite li posao ili promaknuće, oslonite se na susretljivost i odmjerenost. Budete li dovoljno uporni, okolnosti će se okrenuti u vašu korist.

Što zvijezde donose Ovnovima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

 • +35
 • +32

Poznati Ovnovi

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bikovi slobodnjaci će se udvarati simpatijama koje će od njih zahtijevati darežljivost i čašćenje. Procijenite što prije možete li pratiti njihove prohtjeve. Bikove u vezi mučit će zasićenost i monotonija. Želja za poboljšanjem prihoda mogla bi vas navesti na nepromišljene postupke. Proučite propise i posavjetujte se s iskusnijim prijateljima i kolegama.

Što zvijezde donose Bikovima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

 • +40
 • +37

Poznati Bikovi

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Blizanci će u prvom dijelu tjedna s voljenim podijeliti lijepo iskustvo. Slobodne očekuju iznenađenja na putovanju, sportskom terenu ili domjenku. Budite spremni na burne preokrete. Razmišljate li o podizanju kredita ili nekom većem ulaganju, nemojte biti brzopleti. Pričekajte malo - naknadno bi vam se mogla ukazati bolja prilika. Prije nego što započnete novi projekt sjednite i napravite realan plan.

Što zvijezde donose Blizancima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

 • +47
 • +44

Poznati Blizanci

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Rakovi, razlike u pogledima na život ovog će tjedna zauzeti sredinu pozornice. Ono što vas spaja bit će slabije od onog što vas razdvaja. Želite li očuvati odnos, ponudite kompromis. Pokušate li odjednom obaviti više zadataka, mogle bi vam se potkrasti nevjerojatne pogreške. Izradite listu prioriteta. U rješavanju novčanih pitanja mogli bi vam pomoći privatni kontakti s utjecajnima.

Što zvijezde donose Rakovima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

 • +44
 • +41

Poznati Rakovi

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Dobro prijateljstvo Lavovima bi moglo prerasti u nešto više. Uočit ćete signale koji su vam dosad promicali iako ih je druga strana redovno odašiljala. Netko će podijeliti svoje brige s vama, a vi ćete mu uliti ohrabrenje i ponuditi koristan savjet. Uz pomoć suradnika lako ćete prevladati zapreke. Razmišljate li o ugovaranju životnog osiguranja, dobro proučite sve stavke prije no što potpišete ugovor.

Što zvijezde donose Lavovima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

 • +44
 • +41

Poznati Lavovi

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Djevice, ugodno iznenadite voljenu osobu i pokažite da niste potpuno predvidljivi kao što joj se možda čini. Možda će se začuditi zbog vaše inicijative, ali ostanite čvrsti i stanite iza svog nesvakidašnjeg poteza. Ako ste obuzeti nezadovoljstvom radnim okruženjem ili prirodom posla, stisnite zube i podnesite stanje do jeseni. U međuvremenu razmatrajte nove mogućnosti i pripremajte teren.

Što zvijezde donose Djevicama na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

 • +43
 • +40

Poznate Djevice

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Vage, pazite da vas želja za uzbuđenjima ne odvede predaleko. Slobodne Vage mogle bi započeti vezu koja će se u početku doimati besprijekornom, iako krije poneku zamku. Smatrate li da je vrijeme za promjene, učinite prvi korak. Usmjerite se na poslove u kojima možete izraziti stvaralački dar. Razmotrite i mogućnost da pretvorite hobi u plaćen posao.

Što zvijezde donose Vagama na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

 • +34
 • +31

Poznate Vage

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Škorpion i njegov partner povjerit će jedno drugom tajnu koju onaj drugi neće najbolje primiti. Iskrenost i otvorenost povremeno su štetne po odnose. Solo Škorpione bi traganje za tjelesnim užicima moglo dovesti u neugodnu situaciju. Savjestan pristup poslu priskrbit će vam tuđe poštovanje. Pazite da vas želja za brzom i lakom zaradom ne uvali u nevolju.

Što zvijezde donose Škorpionima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

 • +14
 • +11

Poznati Škorpioni

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Vladavina Blizanaca, iako pri kraju, tradicionalno ne odgovara Strijelcima pa će im postupci biti proturječni i zbunjujući. Trenuci provedeni u dobrovoljnoj samoći obnovili bi vam snage i vratili unutrašnji mir. Nemojte srljati, usporite ritam i odgodite krupnije odluke. Neka vam profesionalni cilj bude zadržati status quo. Popišite srednjoročne prihode i rashode jer ćete se inače pogubiti.

Što zvijezde donose Strijelcima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

 • +34
 • +31

Poznati Strijelci

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Slobodni Jarci odškrinut će vrata sreće, ali dobar dojam koji ostave na početku neće biti dovoljan za održanje veze. Želite li da stvari nastave teći glatko, morat ćete se ozbiljno potruditi. Ne dopustite da vas neplanirane obaveze i odgode izbace iz takta. Novčana pitanja zahtijevat će dodatnu dozu opreza. Odolite lijepim obećanjima potencijalnog klijenta i oslonite se na savjet stručnjaka.

Što zvijezde donose Jarcima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

 • +23
 • +20

Poznati Jarci

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Vodenjaci će se u društvu bliskih prijatelja brzo opustiti i zaboraviti na brige. Odlazak na društveno zbivanje dovest će vas u doticaj s tipom ljudi kakve inače ne susrećete. Budete li otvoreni za nova iskustva, mogli biste se ugodno iznenaditi. Želite li provesti zamisli u djelo, pristanite na suradnju s drugima. Čuvajte se nepromišljenih izjava i poteza.

Što zvijezde donose Vodenjacima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

 • +19
 • +16

Poznati Vodenjaci

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Planeti u Blizancima stavljaju Ribe na kušnju, no prije nego se odlučite na radikalan potez sjetite se što vas veže za partnera. Otvorenim, ali ne i bučnim razgovorom možete riješiti glavninu nesuglasica. Bacite se na temeljito planiranje. Posvetite punu pozornost detaljima i stvorite čvrste temelje za buduće poduhvate. Imate li u planu kupoprodaju, pričekajte desetak dana.

Što zvijezde donose Ribama na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

 • +37
 • +34

Poznate Ribe

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!