'NAJSRETNIJA SAM DOMA'

Lana Klingor Mihić otkrila spol trećeg djeteta

17.06.2014 u 15:29

Bionic
Reading

Bivša pjevačica ET-ja i vlasnica PR agencije Lana Klingor Mihić u razgovoru s tportalom otkriva kako se osjeća u trećoj trudnoći, kako je proslavila prvu godišnjicu braka sa suprugom Antom te zašto je nogomet nikako nije mogao zaobići

Iako je svoju drugu djevojčicu Marlu rodila prije samo sedam mjeseci, Lana Klingor Mihić radi punom parom. Trenutačno na Bundeku organizira projekt 'Festival nogometa' i koncert Miše Kovača. Zbog posla, kaže, jedva da se može uživjeti u navijačku euforiju zbog nogometnog prvenstva. 'Toliko je svari oko projekta koje su na mojim leđima i koje nažalost ne mogu prepustiti nikome drugome da se baš i ne mogu potpuno opustiti i uživjeti u euforiju. No kada počne utakmica, ja sam najvatreniji navijač. O favoritu i

ne moram govoriti, to je jasno kao dan', govori nam Lana koja je ovoga puta odlučila preskočiti porodiljski dopust.

'Kada ste privatnik, koji ima svoju agenciju za evente i PR i klijente o kojima vodi brigu, onda si baš ne možete dopustiti da vas nema, a ja pak nemam povjerenja ni tu dozu neodgovornosti prema klijentu u sebi da sve prepustim nekome drugome tko nema toliko iskustva', objašnjava ova uspješna PR stručnjakinja.

A kako izgledaju dani zaposlene majke uz šestogodišnju Kiaru i sedmomjesečnu Marlu? 'Kako koji. No iza 17 sati nastojim biti kući i biti samo mama. Ponekad je to, kao u ovim uvjetima kad je veliki projekt u tijeku, nemoguće. No trudim se. I dogovaram se sa suprugom da je uvijek netko od nas u to vrijeme s curicama. Svaki svoj slobodni trenutak provodim s obitelji. Iako bih mogla, trenutačno se odričem privatnih 'gušteva' kao odlaska na jogu, na večere s curama i slično, jer smatram da sam Marli i Kiari u ovom trenu potrebnija. Bit će vremena za te sitne gušte. A i najsretnija sam doma s Antom i curama', otkriva nam iskreno Lana.


Sa suprugom Antom u svibnju je proslavila prvu godišnjicu braka. 'Zvuči patetično, ali mi svakoga dana slavimo svoju ljubav i sve što nam je Bog dao. No moj je suprug jako pažljiv pa me iznenadio i na godišnjicu braka. Trebali smo putovati u Pariz, no Marla se razboljela pa smo morali odgoditi. U drugom pokušaju mi je putovanje zabranio doktor i naložio mirovanje pa sad imamo treću sreću sredinom srpnja i nadam se da će sve biti OK', prepričava Lana koja se, unatoč tome što je imala tešku drugu trudnoću, odlučila i na treće dijete.

'Prva trudnoća je bila super, zaista divna bez ikakvih teškoća. Druga je bila katastrofa i jako mi je bilo teško – fizički. No ova treća je za sada i više nego dobra. Kao će biti u razdoblju koje slijedi, vidjet ćemo. Nadam se sve OK', objašnjava Lana koja nam je na pitanje kako se Ante nosi s toliko žena u kući, otkrila i spol trećeg djeteta.

'S obzirom na to da čekamo još jednu curicu, morat će se znati nositi, a neće mu biti lako. No Ante je takav tip, njega žene inače vole, a on svoje obožava', priznaje ponosno.