na putu za vegas

Lady Gaga ponovno privlači pozornost: Ovaj netipičan modni dodatak uspio je zasjeniti njezino glamurozno izdanje

13.10.2021 u 15:28

Bionic
Reading

Svega nekoliko tjedana uoči svjetske premijere filma 'House of Gucci', pjevačica i glumica Lady Gaga vratila se svojim jazz nastupima u Las Vegasu, a kao što priliči zvijezdi njezinog kalibra, povratak u grad grijeha označila je selfie fotografijom iz privatnog mlažnjaka

Svojom bogatom karijerom u showbiznisu, ali i pomaknutim stilom odijevanja, Lada Gaga stekla je svjetsku prepoznatljivost, a svoju vojsku obožavatelja ovih je dana počastila još jednim nesvakidašnjim izdanjem u nizu.

U privatnom mlažnjaku na putu do Las Vegasa, 35- godišnja zvijezda pozirala je u stajlingu kojim je u potpunosti dominirao netipičan modni dodatak.

Uz ženstven model bijele haljine na točkice i skupocjenu torbicu Kelly u boji fuksije, Gaga je oko vrata nosila šal u znaku novčanica od 100 američkih dolara, a frizurom i sunčanim naočalama mačkastog okvira odavala je dojam pin-up ljepotice iz 40 -ih godina.

  • +9
Lady Gaga Izvor: Profimedia / Autor: Kristin Callahan / Shutterstock Editorial / Profimedia

Brojnim uspjesima koje je postigla na polju karijere, Lady Gaga nedavno je pridodala titulu najbolje odjevene osobe godine prema odabiru časopisa People, iako u proteklih godinu dana nije kročila na crveni tepih.