ZVIJEZDE ŠIROKE RUKE

Lady Gaga najveća dobrotvorka 2010.

24.12.2010 u 07:00

Bionic
Reading

Vrijeme blagdana sa sobom uvijek potegne i pitanje darivanja i pomaganja onima kojima je to najpotrebnije, a ljestvicom stranih zvijezda koje su bile najšire ruke dominiraju ekstravagantna američka pjevačica Lady Gaga i njena kolegica Alicia Keys

Prema istraživanju organizacije Do Something, ljestvicom celebrityja koji su ove godine u dobrotvorne svrhe donirali najviše novca dominira Lady Gaga. Osim novčanih priloga pjevačica je bila prilično aktivna i u zalaganju za jednaka prava homoseksualnih parova, kao i u pomaganju udrugama za borbu i prevenciju AIDS-a.

Na drugom mjestu smjestila se Alicia Keys, dok je trećeplasirana Taylor Swift, koja je samo za rješavanje problema uzrokovanih poplavama u Nashvilleu donirala 500.000 dolara. Ashton Kutcher i Demi Moore na četvrto mjesto dospjeli su zahvaljujući aktivnoj borbi protiv trgovanja dječjim robljem, a peto mjesto pripalo je već poznatoj promicateljici za jednaka prava homoseksualnih parova, komičarki Ellen DeGeneres.

Među zvijezdama koje su ušle u top dvadeset su i glumac Matt Damon, pjevačica Shakira, voditeljica Oprah Winfrey, teen zvijezda Justin Beiber i komičarka Betty White. Kompletan popis pogledajte na internetskim stranicama.