momentalno rasprodan

Kylie Jenner pozirala u senzualnom bikiniju s potpisom jedne od najljepših Hrvatica

27.06.2023 u 15:52

Bionic
Reading

Trendseterica Kylie Jenner pozirala je u kupaćem kostimu brenda Ambinca koji je u vlasništvu hrvatskog supermodela Eme Mur

Svjetski poznata trendseterice Kylie Jenner na svom Instagram profilu objavila je fotografije u Ambinca kupaćem kostimu kojeg potpisuje hrvatska manekenka i poduzetnica Ema Mur.

Riječ je o brendu koji svoje proizvode izrađuje u Italiji pa su vijest o ovakvoj promociji Ambince prenijele i mnoge talijanske novinske kuće.

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia; Montaža Neven Bučević

Kylie Jenner jedna je od vodećih modnih influencerica, s čak 396 milijuna pratitelja na svom Instagram profilu, pa ne čudi što je ovaj model bikinija ubrzo rasprodan na Ambincinom web shopu.

Pozirala je u elegantnom crvenom bikiniju koji je ručno izrađen, a talijanski Vanity Class istaknuo kako se radi o 'iznimnom umijeću izrade i održivosti':

'Sa svojim održivim praksama, bezvremenskim dizajnom i podrškom utjecajnih osoba poput Kylie Jenner, Ambìnca je spremna ostaviti trajan dojam na globalnoj modnoj sceni', piše talijanski medij.

Ema Mur, 28 godišnjakinja poznata i pod djevojačkim prezimenom Kovač, svjetski je poznati supermodel, a sada i uspješna poduzetnica. Proslavila se 2020. godine kada je u Italiji sudjelovala u popularnom TV showu 'Ciao Darwin', a manekenstvom se počela baviti s 18 godina.

Rođena Čakovčanka glumila je u talijanskom filmu Lamborghini - Čovjek iza legende, nakon čega ju je časopis Fabrique Cinema proglasio mladim talentom talijanske filmske scene,

Početkom 2023. udala se za poduzetnika Sandra Mura, vlasnika Bellabeata, te slovi za jednu od najljepših Hrvatica.

  • +3
Kylie Jenner Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia