POVRATAK DOBRE KARME

Kultna Fendijeva torbica baguette nakon 21 godinu se vratila u ruke Carrie Bradshaw

19.12.2021 u 14:47

Bionic
Reading

Jedno od najpoznatijih modnih imena koje se pojavilo u seriji 'Seks i grad' suptilno se vratilo u nastavak kultne serije 'And Just Like That...'

Obožavatelju kultne serije oštrog oka nije promaknulo da u 3. epizodi HBO-ove serije 'And Just Like That...' Carrie Bradshaw (Sarah Jessica Parker) nosi poznatu Fendijevu ljubičastu baguette torbicu sa šljokicama, modni komad gotovo jednako neophodan za ovaj lik koliko i njezina zlatna ogrlica s natpisom.

Isti taj modni dodatak, zajedno s cipelama Manolo Blahniks, bio je predmet krađe u trećoj sezoni serije 'Seks s i grad', izvorno emitirane u listopadu 2000. godine.

'Sve je u detaljima! Dvadeset i jednu godinu nakon što je Carrie opljačkana u Ulici Jersey u Sohou ('Daj mi svoju torbu.' 'Što?' 'Tvoju torbu.' 'To je baguette!'), njezina kultna ljubičasta Fendi Baguette torba sa šljokicama, iz sezone jesen/zima 1999-2020 ponovno se pojavila u posljednjoj epizodi serije 'And Just Like That...', označavajući Carriein povratak kući'', napisao je Evan Ross Katz na društvenim mrežama.

Glumici Sarah Jessici Parker nije promaknuo njegov komentar i čini se da potvrđuje njegovu teoriju.

'Čovječe, dobar si!!! X', napisala je u komentarima objave koju je podijelio @commentsbycelebs 56-godišnja glumica.

  • +19
Sarah Jessica Parker Izvor: EPA / Autor: PETER FOLEY

Povratak kultne torbice tekao je paralelno s povratkom Natashe Naginsky (Bridget Moynahan) u posljednjoj epizodi, koju je Carrie posljednji put vidjela neposredno prije nego što joj je baguette bila ukradena. To nije bio nimalo prijateljski susret, a Natasha je čak morala dobiti zamjenski zub nakon što je svog muža Facu (Chris Noth) uhvatila s Carrie. Budući da joj je zub okrhnut dok je tjerala Carrie iz svog Facinog stana, modna protagonistica pljačku je pripisala lošoj karmi.

'i tek tako...'

[FOTO] Izvukli smo najbolje modne kombinacije iz novog poglavlja kultnog 'Seksa i grada'; pogledajte što sad nose slavne Njujorčanke

Pogledaj galeriju

Natasha se vratila u posljednju epizodu nakon što je Faca u oporuci ostavio milijun dolara, što je Carrie otkrila tek nakon njegove šokantne smrti u 1. epizodi serije 'And Just Like That...'. Carrie je izjedalo pitanje zašto je Faca svojoj bivšoj supruzi ostavio toliko novca pa joj je ušla u trag, a nakon nekoliko neugodnih susreta dvije suparnice su svoju prošlost napokon ostavile iza sebe.

Već u sljedećoj sceni Carrie zatvara cijeli krug noseći šljokičastu ljubičastu Fendi baguette torbu. Kako se čini, zajedno s omiljenim modnim dodatkom vratila joj se i dobra karma.