NOVI 'SEKS I GRAD' JE STIGAO

Sarah Jessica Parker za premijeru nove serije odabrala haljinu kakvu bi rado nosila i Carrie Bradshaw

09.12.2021 u 12:38

Bionic
Reading

Sarah Jessica Parker na premijeri serije 'I tek tako..', nastavka kultne serije, zablistala u genijalnom izdanju, dostojnom lika kojeg glumi – Carrie Bradshaw

Kultna serija iz 90-ih, uvelike promijenila pogled na modu, ali i postala utjecajnija od modnih magazina pa i same modne biblije - američkog Voguea.

'i tek tako...'

[FOTO] Izvukli smo najbolje modne kombinacije iz novog poglavlja kultnog 'Seksa i grada'; pogledajte što sad nose slavne Njujorčanke

Pogledaj galeriju

Na crvenom tepihu glumica je opadala počast liku kojjeg glumi odabravši haljinu s potpisom jednog od Carrienog najdražeg modnog dizajnera – Oscara de la Rente. Raskošna kreacija ove velike američke modne kuđe rađena je po mjeri za Sarah Jessicu Parker, a za nju su zaslužni dizajneri Laura Kim i Fernando Garcia, koji su 2016. preuzeli kreativno vodstvo ovog brenda, a vlasnici su i sjajnog brenda Monse.

  • +28
Premijera serije 'I tek tako...' Izvor: Profimedia / Autor: Marion Curtis/StarPix for HBOmax / Shutterstock Editorial / Profimedia

Haljina u plavkasto-sivoj nijansi sa srcolikim izrezom ukrašena je šljokicama i ima punu roza suknju od tila koja je stvorena za zaigrano okretanje, a točka na i je efektan plašt. Stilistica zaslužena za ovaj look je Molly Rogers, a upotpunila ga je stiletto cipelama s potpisom Sarah Jessice Parker, satenskim modelom Duchessa u nježnoj roza boja.

Parker je nosila efektnu torbicu brenda Erdem i nakit s potpisom Freda Leightona, Larkspur & Hawka kao i neke vintage komade.

  • +10
Sarah Jessica Parker Izvor: Profimedia / Autor: Gregory Pace / Shutterstock Editorial / Profimedia

Podsjetimo, nastavak kultne serije, dostupan je od 9. prosinca na HBO GO, a novo poglavlja u životima omiljenih Njujorčanki zove se 'I tek tako…' i ima ukupno 10 epizoda.

PREMIJERA 9. PROSINCA

Pogledajte nove fotografije iz serije 'I tek tako...', novog poglavlja kultnog 'Seksa i grada'

Pogledaj galeriju