MARGOT ROBBIE

Kultna bob frizura nikad nije bila glamuroznija: Lako se održava i vidno pomlađuje

18.10.2017 u 11:32

Bionic
Reading

Lijepa glumica Margot Robbie, baš kao i mnoge slavne, modno osviještene cure, nije odoljela najpoželjnijoj frizuri ove sezone, bezvremenskom bobu

Da bob frizura može biti itekako zabavna, dokazuje i lijepa Australka koja oduševljava svojim cool stajlinzima.

Bob danas ima puno različitih lica i jako se razlikuje od klasične varijante, na kakve smo naviknuli i koje podrazumijevaju pravilne i strogo rezane linije.

Margot Robbie, zanosna zvijezda filma 'Goodbye Christopher Robin', pokazala je nekoliko varijanti duljeg boba, dokazavši kako ne morate imati dugu kosu da biste mijenjali frizure.

Margot Robbie Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bez obzira odlučila se za buntovnu varijantu razbarušenog boba, vrhova isfeniranih prema van, s blagim, tzv. beach valovima, razdjeljkom po sredini, stiliziranom samo s puno pjene ili s puno gela za mokri look, Margot je izgledala seksi i glamurozno. 

  • +13
Slavne cure obožavaju bob frizuru Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Dakle ukoliko ste se zaželjeli promjene, a kosa vam je izgubila formu, odlučite li se za bob, to nužno ne znači da uvijek morate imati isti look.

Nova varijanta bob frizure Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Ova klasična frizura apsolutni je hit jer ublažava crte lica, nije teška za održavanje i pomlađuje, pa ne čudi da mnoge slavne cure poput Victorije Beckham, Emme Stone, Taylor Swift, Nine Dobrev ili Cate Blanchett luduju za njom.

Bob sjajno izgleda i pomno ispeglan, kad je kosa asimetrično ošišana ili s uvijek modernim šiškama... Odvažite se i isprobajte bezvremensku frizuru koja nikad nije bila popularnija.