BLISTA U RUŽIČASTOM

Kraljici Letiziji sjajno pristaje laskava haljina kao stvorena za svečane prigode

25.04.2023 u 21:32

  • +3

Kraljica Letizia

Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / BACKGRID USA / PROFIMEDIA

Bionic
Reading

Nakon predsjedanja sastankom u povodu novog izdanja dodjele nagrada Miguel de Cervantes, španjolski kraljevski par nastavio je s daljnjim akcijama organiziranjem ručka za predstavnike svijeta književnosti u Kraljevskoj palači Zarzuela

Za ovu priliku, kraljica Letizia nije u potpunosti pribjegla omiljenoj navici modnog recikliranja, već se opredijelila za nošenje haljine brenda kojeg do sada nije imala priliku nositi.

Posljednjih godina, 50- godišnja Španjolka veliku naklonost iskazuje komadima s potpisom lokalnih brendova pri stvaranju formalnih izdanja, dajući glas malim i srednjim brendovima kojim popularnost eksponencijalno raste nakon dobivanja zelenog svjetla kod Doñe Letizije.

Ovog puta svoj veliki modni utjecaj odlučila je testirati s brendom Lady Pipa.

Ovaj španjoski brend, koji Letizia dosad nje imala priliku nositi, specijalizirao se za vjenčanu modu i kreiranje svečanih izdanja za goste, a 50- godišnja monarhinja odlučila se za haljinu kao stvorenu za novu sezonu ljetnih vjenčanja pred nama, ali i za slične svečane prigode poput pričesti ili krštenja.  

Riječ je o haljini imena Antonia , ultra laskavom modelu izrađenom od originalne tkanine s ‘terrazzo’ printom u nježnim, ružičastim tonovima. Suptilni 'V' izrez dekoltea, strukturirana ramena, puf rukavi, pripijene manžete i blago asimetričan porub uz laskavu dužinu midi karakteristike su koje, dodane strateškom drapiranju tkanine, posebno naglašavaju žensku figuru. 

Ova haljina trenutno se nalazi u prodaji po cijeni od 169,95 EUR na stranicama brenda i u veličinama od XXS do 5XL, iako ne bi iznenadilo da se rasproda u narednim danima zahvaljujući poznatom 'Letizia efektu'.

U svom slučaju, kraljica ju je kombinirala s kožnim salonkama boje fuksije, s remenčićima efekta krokodilske kože. Riječ je o već viđenom paru salonki s potpisom Letizijina omiljenog brenda Carolina Herrera, a posjeduje ga u osam različitih nijansi. Kao i obično na primanjima u palači, torbica je i ovoga puta izostala.

Još jedno besprijekorno izdanje kompletirala je fantastičnim, visećim naušnicama sastavljenim od niza dijamanata na čijem se vrhu nalazi biser, u kombinaciji s frizurom uglađene punđe s razdjeljkom.