UKRADI STIL

Dobar modni ukus: Kraljica Letizia pokazala nam je jednostavnu, ali efektnu kombinaciju

20.04.2023 u 15:01

  • +7

Kraljica Letizia

Izvor: Profimedia / Autor: R. del Campo / Goff Photos / Profimedia

Bionic
Reading

Stil španjolske kraljice Letizije nadaleko je poznat, jednostavan je i nije ga problem kopirati pomoću komada high street brendova, koje i sama često nosi

Kako Amerikanci imaju svoje zvijezde poput Jennifer Aniston ili Oprah Winfrey, tako su u Europi posljednjih desetljeća kraljevske obitelji stekle nevjerojatnu popularnost. Feudalizam nam je u genima. Sva sreća da su današnje princeze puno pristupačnije i vrlo dobro znaju što znači popularnost među običnim pukom, a uglavnom zato što su i same bile dio običnog puka.

Kraljicu Letiziju imali smo prilike vidjeti i u Hrvatskoj te je pokazala svoj dobar modni ukus, a njezin stil je naširoko poznat pa nije ni čudno da je u vrhu najbolje odjevenih osoba u Europi.

Ovaj put pokazala nam je da je narančasto, tj. kombinacija boja između koraljne i crvene, apsolutni hit ove sezone, a sigurno će se protegnuti i na ostatak godine jer je vesela, svježa i uvijek atraktivna. Kako se kaže - narančasta je boja bogova, pa zašto se onda ne zamotati u nju, a Letizia nam je pokazala jednostavnu, ali efektnu kombinaciju. Nudim vam da ukradete njezin stil koji je pristupačniji i lakše dobavljiv u našim dućanima. Go orange!