simboličan stajling

Chic ljetno izdanje: Kraljica Letizia plijenila pozornost u lepršavoj haljini

25.04.2023 u 09:01

  • +9

Kraljica Letizia

Izvor: Profimedia / Autor: - / Shutterstock Editorial / Profimedia

Bionic
Reading

Kraljica Letizia nosila je simboličan stajling na dodjeli književne nagrade 'Miguel de Cervantes', a u prvom planu bila je haljina boje kadulje sa ženstvenim uzorkom

Kraljica Letizia prisustvovala je dodjeli nagrada 'Miguel de Cervantes', a pažnju je privukla njena ljetna haljina u očaravajućoj nijansi kadulje.

U skladu s tradicijom, kraljica je nosila haljinu s potpisom španjolskog brenda, birajući seviljsku marku Vogana. Osim svježe ljetne nijanse, haljina je oduševila lepršavim krojem, elegantnim rezom na rukavima te ženstvenim uzorkom bijelih točkica.

Ovaj chic outfit zaokružila je salonkama u bež nijansi brenda Carolina Herrera te najnovijim naušnicama koje su se besprijekorno uklopile u čitav stajling.

Kraljica Letizia poznata je kao velika ljubiteljica književnosti te ne propušta osobno sudjelovati na ovakvim manifestacijama koje za nju imaju posebnu važnost.

To je pokazala i promišljanjem o haljini, birajući model koji je osmislila venezuelanska dizajnerica Carolina Herrera, sunarodnjakinja ovogodišnjeg osvajača nagrade, 93-godišnjeg Venezuelanca Rafaela Cadenasa.

  • +2
Kraljica Letizia Izvor: Profimedia / Autor: - / Shutterstock Editorial / Profimedia

Španjolska modna ikonda nedavno je blistala u još jednom ženstvenom modelu haljine, birajući senzualan kroj uskog struka, efektan cvjetni uzorak te torbicu i cipele u upečatljivoj nijansi ružičaste.