DOBITAN ODABIR

Kraljice ulične mode pronašle hlače idealne za borbu s ljetnim vrućinama

30.07.2020 u 09:57

Bionic
Reading

Osim po glumačkoj karijeri u Hollywoodu, Jessica Alba i Sienna Miller poznate su i po pažljivo osmišljenim izdanjima na gradskim ulicama kojim predstavljaju veliku inspiraciju ženama diljem svijeta

Slavnu 38- godišnju glumicu Siennu Miller brojni s pravom smatraju modnom ikonom, a poput kolegice Jessice Albe ovih je dana uočena na gradskim ulicama u izdanju kojim je dominirao model hlača idealan za ljetne vrućine.

Poznata po ljubavi prema boho stilu odijevanja i kombiniranju skupocjenih dizajnerskih komada sa onim s polica high street trgovina ni i ovoga puta nije razočarala.

  • +2
Sienna Miller Izvor: Profimedia / Autor: Jose Perez/INSTARimages.com / INSTAR Images / Profimedia

Uz tenisice brenda Gucci, običan bijeli top i dodatke u znaku crne torbe brenda Proenza Schouler i žute marame u službi maske za lice, Sienna je kombinirala bež model širokih hlača s visokim strukom i dodatkom remena za koje je zaslužan popularni high street brend Mango.

Zahvaljujući sezonskom sniženju, navedeni model od ugodnog materijala pamuka danas iznosi 200 kuna, a u gotovo identičnom modelu i s potpisom proslavljenog američkog dizajnera Michaela Korsa ovih je dana na gradskim ulicama u Los Angelesu ugledana Siennina kolegica i uspješna poduzetnica, Jessica Alba.

  • +2
Jessica Alba Izvor: Profimedia / Autor: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

U odnosu na Miller, zvijezda filma 'Sin City' odabrane hlače za borbu s ljetnim vrućinama kombinirala je uz prugastu košulju pastelnih nijansi, nekoliko modela torbi i klasičan par bijelih tenisica.

Sienna i Jessica dobro su upoznate s činjenicom da je prilikom odabira odgovarajućih hlača za borbu s ljetnim vrućinama najvažnije da su one izrađene od ugodnog materijala kao što su pamuk i lan, u kojima će koža lakše disati i manje se znojiti, a inačice u svijetlijim, zemljanim tonovima također igraju veliku ulogu s obzirom na činjenicu da tamne boje privlače sunčeve zrake.