EFEKTNE I LAGaNE

Komad koji privlači pozornost: H&M lansirao najzanimljivije kratke hlače sezone

08.07.2020 u 11:22

Bionic
Reading

Nova ljetna sezona označila je i veliki povratak kratkih modela hlača koje su brojne street style zvijezde već uspjele osvojiti u zimskim mjesecima, a brojnim Hrvaticama omiljeni high street brend H&M upravo je lansirao njihovu najzanimljiviju inačicu

Kratki modeli hlača na čelu s klasičnim bermudama više se ne veže isključivo za stil odijevanja muškaraca u srednjim godinama. Renomirana dizajnerska imena podarila su im pravi makeover, čime su postale vrijedan komad u ormaru brojnih zaljubljenica u modu. Zahvaljujući čistim linijama, i suptilno naglašenom struku, bermuda hlače do koljena i njezine kraće inačice smatraju se univerzalno laskavim odjevnim komadom, a odgovor na ovaj veliki sezonski trend dao je i švedski modni div H&M.

U svoju aktualnu modnu ponudu ovaj popularni high street brend upravo je uvrstio, po mnogima, najzanimljiviju verziju kratkih hlača. Kremaste boje i neodoljivog izgleda zahvaljujući vezenim detaljima na dnu nogavica spomenute hlače s potpisom H&M, koje se u prodaji na stranicama brenda nalaze po cijeni od 300 kuna, već su osvojile naklonost svjetskih modnih urednika koji im prognoziraju veliki uspjeh u narednim tjednima.

Ove hlače, koje su u prodaji dostupne u konfekcijskim brojevima od 32 do 50, također stižu i s bluzom identičnog dizajna čineći efektan ljetni komplet i pametnu modnu investiciju ako uzmemo u obzir činjenicu da je od ova dva upečatljiva komada moguće stvoriti mnoštvo zanimljivih, ljetnih kombinacija.

Zahvaljujući svom posebnom izgledu, hlače s potpisom H&M u ljetnim mjesecima izvrsno će se uklopiti s jednostavnim modnim komadima poput crnoga topa i različitim modelima trendovske ljetne obuće poput modela s tankim remenčićima, ravnim sandalama ili bezvremenskim espadrilama.