MODNA BAJKA

Kraljica stila sve je zasjenila neobičnim outfitom

15.02.2017 u 10:39

Olivia Palermo

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bionic
Reading

Kraljica ulične mode, stilistica i dizajnerica Olivia Palermo zasjenila je mnogobrojne slavne uzvanike koji su uživali u reviji Monclera na pariškom Tjednu mode

Uz ljepotice poput Doutzen Kroes, slavnu pjevačicu Leonu Lewis ili najnoviju zvijezdu u svijetu mode odnosno bivšeg zatvorenika Jeremyja Meeksa, Olivia Palermo nije imala lagan zadatak biti najbolje odjevena, ali je još jednom dokazala da je neprikosnovena modna ikona.

Više od pedeset godina brend Moncler poznat je po pernatim toplim jaknama. Modnu kuću osnovao je René Ramillon 50-tih godina prošlog stoljeća, a ime je dao prema nazivu mjesta u kojem se nalazi sjedište tvornice - Monestier de Clermont. Kasnije je tvrtku kupio Talijan Remo Ruffino i za Moncler su radili vrhunski dizajneri poput Giambattista Vallija, a jakne su počele nositi velike zvijezde poput Sarah Jessice Parker.

#oliviapalermo

A post shared by oliviapalermosuperfans (@oliviapalermosuperfans)

Na pariškom tjednu mode Moncler je predstavio kolekciju pod etiketom Grenoble koja inače predstavlja moderni look njihovih vintage modela. Olivia Palermo očekivano je stigla u jednoj takvoj jakni, a s ostatkom komada stvorila look zimske princeze iz bajke. Bijela jakna nalik bundi zbog krzna na ovratniku definitivno je imala retro štih zahvaljujući crvenim detaljima. Kraljica stila dašak elegancije osigurala je plisiranom suknjom koja je lijepo nadopunila upečatljivu jaknu te stajling zaokružila nezamjenjivim čizmama od brušene kože visine iznad koljena.