PLIJENILA ELEGANCIJOM

Kraljica Letizia za ovaj stajling inspiraciju je pronašla u svojoj 'dvojnici' - kraljici Raniji

26.01.2023 u 14:08

Bionic
Reading

Vrata palače Zarzuela u Madridu, španjolski kraljevski par otvorio je za sve članove diplomatskog zbora, u njihovu čast organiziravši tradicionalnu večeru

U ulozi domaćice španjolska kraljica Letizia plijenila je pozornost u stajlingu, kojim je brojne podsjetila na izdanje svoje jordanske kolegice, kraljice Ranie.

  • +4
Kraljica Letizia Izvor: Profimedia / Autor: POOL/DYDPPA / Shutterstock Editorial / Profimedia

Njezina kombinacija sastojala se od bijele bluze s detaljem čipke na vratu, djelo brenda Carolina Herrea, i lepršava suknja pastelnih tonova - vrlo sličan 'look' koji je jordanska monarhinja nosila 2004. godina na vjenčanju španjolskog kraljevskog para.

Svečano izdanje kraljice Letizije pratile su salonke brenda Lodi od antilop kože i u boji identičnoj suknji, dok se po pitanju nakita odlučila za komade poput naušnica brena Tous kakve je posljednji put nosila 2014. godine.

'Look' kraljice Ranije je upravo takav, onaj koji je nosila na vjenčanju španjolskih kraljeva 2004. godine. Jordanska monarhinja tada je kombinirala raskošnu suknju maksi kroja s bijelom košuljom brenda Givenvhy, čime je postigla stajling klasičnog i sofisticiranog izgleda, koji uobičajeno karakterizira stil ovih dama.