NETIPIČAN ODABIR

Kraljica Letizia ukrala pozornost u odličnoj haljini sa zavodljivim prorezom na leđima

25.10.2022 u 09:28

Bionic
Reading

Kraljevsko kazalište u Madridu pokazalo se omiljenom destinacijom španjolske kraljice. Ljetos je prisustvovala uprizorenju predstave ‘Ivana Orleanska’, a samo nekoliko dana kasnije posjetila ga je u sklopu 32. summita NATO-a. Ovoga puta sa suprugom, kraljem Filipom VI, otvorila je novu sezonu kazališta i pritom iznenadila pojavom u haljini zavodljivog proreza na leđima

Poznata po navici nošenja već viđenih komada, 50- godišnja kraljica pohvalila se novim ulovom. Na otvaranju nove sezone Kraljevskog kazališta u Madridu ukrala je svu pozornost pojavom u mornarski plavoj haljini.

Naizgled jednostavnog izgleda s asimetričnim krojem suknje krila je iznenađenje na leđima u pogledu velikog proreza.

Imena Paris, spomenuta kreacija stiže s potpisom španjolskog brenda Miphai u čijoj se haljini ovog srpnja imala priliku ugledati i Letizijina 16- godišnja nasljednica, princeza Leonor.

Po cijeni od 195 eura, odnosno nešto manje od dvije tisuće kune, Letizijina zavodljiva haljina još uvijek je dostupna u prodaji u svim veličinama u web trgovini brenda.

  • +3
Kraljica Letizia Izvor: Profimedia / Autor: Oscar Gonzalez/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia

Njezinu efektnu boju naglasila je zlatnim komadima poput slingback cipela i torbice clutch svog omiljenog brenda Magrit, dok je frizuru punđe s razdjeljkom upotpunila novim parom naušnica s potpisom brenda Sibela Studio.