kraljica maxima reciklira

Za nju vrijeme kao da je stalo: Lijepa kraljica izgleda senzacionalno u haljini koju je nosila prije šest godina

20.10.2022 u 19:29

Bionic
Reading

Nizozemska kraljica Maxima trenutno je u službenoj posjeti Tanzaniji, tom prilikom iz ormara je izvukla pomno čuvanu haljinu. Kreaciju životinjskog printa premijerno je predstavila u Argentini prije šest godina, a danas joj jednako dobro stoji

Zadnjih nekoliko dana imali smo prilike vidjeti španjolsku kraljicu Letiziju koja je tijekom službene posjete Njemačkoj osvanula u nizu sjajnih stajlinga. Međutim, španjolska kraljica nije jedina pripadnica kraljevske obitelji koja je putovala u inozemstvo. Nizozemska kraljica Maxima tako je otputovala u Tanzaniju. Ondje je, odmah po dolasku, pokazala nasmijano lice bez trunke šminke i privukla pažnju svojim izgledom.

Sada je pak pokazala kako je na put ponijela jednu od upečatljivijih haljina iz svog ormara, kreaciju koju prati jedna zanimljivost.

Nizozemska kraljica za posjet Državnom domu predsjednici Samiji Suluhu odlučila se za moćnu haljinu s animal printom simetričnog kroja, kratkih rukava i midi duljine. Riječ je o haljini koja nije novost u njezinom ormaru - prvi put ju je nosila 2016. godine, a ovo je zapravo treći put da ju je odjenula.

  • +10
Kraljica Maxima Izvor: Profimedia / Autor: Robin Utrecht / Shutterstock Editorial / Profimedia

Haljinu klasičnog kroja, no nimalo klasičnog printa, koja nosi potpis Givenchyja kombinirala je s Gianvito Rossi salonkama od crne brušene kože koje karakterizira trakice za vezanje koje se omataju oko gležnja. Našla se tu i mala crna torbica s uzorkom kože krokodila za čiji je dizajn potpisuje Carlend Copenhagen.

Što se tiče same haljine, koja je bila najistaknutiji dio ovog stajlinga, prošlo je šest godina otkako ju je Maxima prvi put odjenula. A gledajući slike jasno je vidljivo da joj jednako dobro stoji.

Potpuni déjà vu . Prvi put ju je odjenula 2016. godine povodom dolaska na konferenciju na Katoličkom sveučilištu Argentine u Buenos Airesu. Nakon toga ovaj sjajni dizajn nizozemska kraljica prvi put je reciklirala nakon manje od mjesec dana prilikom posjete Novom Zelandu.