opet je nosi

Kraljica Letizia u ormaru ima niz predivnih haljina, ali ni jedna ne može nadmašiti ovu od 30 eura

11.09.2023 u 13:44

  • +15

Kraljica Letizia

Izvor: Profimedia / Autor: ANDREWS ARCHIE/ABACA / ABACA PRESS / EDUARDO SANZ / ZUMA PRESS / ROBERT SMITH / SIPA PRESS / PROFIMEDIA

Bionic
Reading

Kraljicu Letiziju više puta smo vidjeli u divnoj bijeloj haljini brenda Sfera, i svaki put je svojim stajlingom uspjela oduševiti. Jednostavno, riječ je o bezvremenski elegantnom dizajnu koji odlijeva promjenjivim trendovima

Španjolski kraljevski par, kralj Felipe VI i kraljica Letizia otputovali su u Pamplonu povodom obilježavanja 600. obljetnice Privilegija Unije. Kao i uvijek, kralj se odlučio za klasično sivo odijelo kojemu je dašak boje dala bordo kravata, ali ako je netko privukao pažnju svojim stilom onda je to bila kraljica Letizia.

Kraljica je oduševila odabravši jednu od jeftinijih haljina iz svog ormara. Riječ je o krasnoj midi haljini, bijele boje i u potpunosti prekrivenom nježnom čipkom.

Haljina laganog A-kroja suptilno naglašava liniju tijela, kraljica je ovu kreaciju koja se mogla kupiti po cijeni od 30 eura, spojila s Carolina Hererra slingback sandalama svijetlo smeđe boje.

Sfera haljinu Letizia je premijerno nosila prošle godine u Cartegeni, a kreacija je privukla toliku pažnju da je bila rasprodana u rekordnom roku.

Zatim smo je opet nedavno imali prilike vidjeti kada ju je odjenula tijekom posjeta predsjednika Kolumbije Španjolskoj. A kraljice se ovaj model haljine očito toliko dopada da ju je odjenula i po treći put.

  • +21
Jesenske haljine Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo