stilska lekcija

Kraljica Letizia s razlogom je modna ikona: Ova laskava suknja itekako je nosiva i zimi

02.02.2023 u 23:02

Bionic
Reading

Španjolska kraljica Letizia prisustvovala predstavljanju projekta 'All Against Cancer' povodom obilježavanja Svjetskog dana borbe protiv raka u Madridu. Tom prilikom pokazala je još jedan sjajan stajling, ali i održala vrijednu lekciju iz stila

Kraljica Letizija, koja slovi za jednu od najbolje odjevenih pripadnica kraljevskih obitelji, a to dokazuje i svakim svojim pojavljivanjem koje je popraćeno sjajnim modnim komadima. Kada su u pitanju poslovni izlasci u sklopu obavljanja kraljevskih dužnosti, kraljica Letizia uvijek se odlučuje na stajling jasno istaknutog poslovnog stila, a ni ovaj put nije bila iznimka.

Za ovu priliku iz ormara je izvukla jednu svoju već viđenu proljetnu suknju i dokazala kako je ovaj komad itekako nosiv i u zimskim mjesecima. Iako su plisirane suknje, pogotovo u svijetlim nijansama must-havek komadi za proljeće i ljeto, pogled na najnoviji look kraljice Letizije dokazuje da ga se itekako može nositi i zimi.

  • +8
Kraljica Letizia Izvor: Profimedia / Autor: R. SMITH / Sipa Press / Profimedia

Ovu bijelu midi suknju kraljica je prvi put pokazala 2021. godine, a riječ je o dizajnu španjolskog brenda Adolfo Domínguez. Ovog puta španjolska kraljica kombinirala ju je s klasičnim Hugo Boss pletenim puloverom okruglog izreza i crnim salonkama debljih potpetica. Uz to, stajling je dovršila širokim remenom s kopčom, koji potpisuje Prada.

Inače, plisirane suknje istaknule su se kao veliki hit baš te 2021. godine, no na modnoj sceni ostale su prisutne i narednih sezona zahvaljujući naglašeno ženstvenom i laskavom kroju koji u strogi, poslovni look unosi pravu dozu živahnosti i elegancije.