UDAJE SE

Konačno je progovorila o vezi sa slavnim zavodnikom

24.08.2014 u 13:53

Bionic
Reading

Talijanska zvijezda Elisabetta Canalis priprema vjenčanje na kojemu će sudbonosno 'da' reći dečku Brianu Perriju, a u intervjuu za talijanski magazin Chi ljepotica je otvorila dušu te progovorila o skorašnjem vjenčanju, ali i o dvije godine dugoj vezi s poznatim zavodnikom Georgeom Clooneyjem

U intervjuu za talijanski magazin Chi, Elisabetta Canalis otkrila je da je njezin zaručnik, otropedski kirurg Brian Perri, za njezinu ruku zamolio Elisabettina oca te da će na vjenčanju nositi haljinu s dizajnerskim potpisom Alessandra Angelozzija. 'Upoznala sam 46-godišnjeg muškarca koji nikada nije bio u braku te nema djece, a to je doista rijetkost', rekla je lijepa 35-godišnja Elisabetta dodajući da je njezin zaručnički prsten najljepši prsten koji je ikada vidjela. 'Brian ga je sam dizajnirao i doista se potrudio.'

Elisabetta će u bračnu luku uploviti 14. rujna, a vjenčanje će se održati na Sardiniji. No upravo je mnoge zaintrigirao taj podatak – naime, u istome mjesecu i u istoj zemlji sudbonosno 'da' izreći će i Elisabettin bivši dečko, poznati zavodnik George Clooney koji će se vjenčati s odvjetnicom Amal Alamuddin. 'Prije dosta vremena odabrala sam datum, a rujan je doista najljepše razdoblje u godini, oni koji poznaju Sardiniju, znaju o čemu govorim. Da sam mijenjala datum, morala bih čekati cijelu godinu', kaže Elisabetta.


Elisabetta i George u vezi su bili dvije godine, a prekinuli su 2011. 'Sretna sam zbog Georgea, no doista mislim samo na svoju sreću. To je najvažniji dan mog života, nemam vremena misliti na druge', objasnila je Elisabetta.

Također se osvrnula na govorkanja da su njezine veze bile više profesionalne negoli strastvene. 'To je kriva predodžba, vjerojatno nastala zbog toga što mi nije problem pričati o Georgeu iako smo prekinuli. Nema nepoznanica niti tajni koje bi se trebale skrivati. Mnogi vjeruju da je veza s tako slavnom osobom koja je uvijek u centru pažnje je gotovo nemoguća. No mi smo imali pravu vezu, koja je završila, baš kao i što mnoge druge veze završe', zaključila je zanosna Elisabetta.