JEDNOSTAVAN I EFEKTAN

Idealan za prijelazno razdoblje: Katie Holmes ponovno ima stajling vrijedan kopiranja

06.09.2021 u 09:47

Bionic
Reading

Sofisticiran, casual stil odijevanja koji zvijezda serije 'Dawson's Creek' gotovo svakodnevno servira na ulicama New Yorka s razlogom predstavlja veliku inspiraciju ženama diljem svijeta

Niti jedna od njezinih brojnih casual kombinacija ne djeluje pretenciozno, a u većini slučajeva riječ je o spoju klasičnih odjevnih komada koje Katie Holmes nosi na takav način da ih preko noći uspijeva učiniti modnim trendom.

Tajna njezina stila prvenstveno leži u načinu nošenja bazičnih odjevnih komada kojim ni ovoga puta nije odoljela pritom kreiravši izdanje idealno za prelazak iz toplih u hladne mjesece u godini.

Katie Holmes Izvor: Profimedia / Autor: Dylan Travis/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Bezvremenski dojam stajlinga, 42- godišnja Holmes ostvarila je kombinacijom klasične plave košulje s kratkim rukavima utaknutim u isprani, crni model traperica visokog struka i ravnih, širih nogavica, ali i odabirom obuće.

Da će mokasinke ponovno dominirati jesenskom sezonom nije nikakva novost, a poput utjecajnih street style zvijezdi Holmes je vjerna klasiku u znaku kultnog Horsebit modela s potpisom talijanske kuće Gucci.

Svoj stajling vrijedan kopiranja Holmes je zaokružila modelom shopper torbe u kremastoj nijansi kakve će obilježiti mjesece pred nama