NOVI ADUT IZ COSA

Komad luksuznog izgleda koji ćete nositi godinama: Omiljeni high street brend opet oduševio

28.04.2023 u 11:58

Bionic
Reading

COS kao sestrinski brend H&M-a u posljednje vrijeme prolazi neku vrstu transformacije, etablirajući se kao jedna od najlukusuznijih etiketa u svijetu high street brendova, stoga ne čudi da kroj odjeće jednostavno mora biti besprijekoran kako bi podupro smjer u kojem se kreće njezin kreativni tim

Bilo je fascinantno vidjeti modnu gomilu okupljenu u Parizu kako bi uživo otkrila novitete COS-ovog ateljea i pritom zabilježiti što je svatko odlučio odjenuti od brenda za praćenje revije iz prvih redova.

Slavne osobe i influenceri bili su nazočni debiju COS-a s aktualnom kolekcijom koja će uskoro biti dostupna u prodaji. Iako se između odjevnih kombinacija istaknulo par nijansi i stilskih ideja, jedna je stvar bila vrlo uočljiva zajednička točka - bež sako.

Kao kamen temeljac minimalističkog stila, i u maniri tihog lukusuza kakvog se posljednjih tjedana brojni trude postići, stiže svestrani sako u neutralnoj bež boji.

Glumica Diane Kruger na reviji ga je uparila s dramatičnom crvenom balaklavom i svilenkastom haljinom slip kroja. Njezina talijanska kolegica i zvijezde serije ‘Bijeli lotos’, Beatrice Grannò, istaknula ga je s odgovarajućim prslukom i hlačama. Influencerica Anna Vitiello, s druge strane, uparila ga je s hlačama, bijelim bandeau topom i glamuroznim nakitom, dok ga je Zoe Foster odabrala kako bi ublažila kožnu minicu.