FASHION GURU:

Kolindina kreacija izgleda kao olimpijski dres sjevernokorejske hrvačke reprezentacije, a ni haljina prve dame nije najbolji izbor, dok su cipele šaka u oko

  • 18.02.2020 u 15:45

  • Bionic
    Reading

    Stajlinzi bivše predsjednice Kolinde Grabar Milanović i prve dame Sanje Musić Milanović, u kojima su se pojavile na svečanosti predsjedničke inauguracije na Pantovčaku, nisu promaknuli ni Fashion Guruu te ih je pomno secirao

    Uz zvukove pjesme 'Mi smo garda Hrvatska' posljednji put se prošetala sada već bivša predsjednica i sigurno joj je kanula suza kada je vidjela izmišljene crvene uniforme koje je vratila na Pantovčak. I ovaj zadnji put se Kolinda pokušala istaknuti svojom kreacijom. Mogu reći da je arogantniji i malo moderniji Milanović ipak osvježenje za našu napaćenu zemlju, jer kod sad već bivše predsjednice u ovih pet godina naslušali smo se toga što je izgovorila, a nije trebala, ali i nagledali njezinih promašenih kreacija.

    Gledajući inauguraciju, Kolindi je sigurno bilo jako dosadno i pomalo u čudu slušajući himnu u izvedbi Josipe Lisac, jer poznajući njezin glazbeni ukus, ovo je za nju bilo previše avangardno.

    Ali nije joj bila avangardna njezina kreacija te izgleda kao olimpijski dres sjevernokorejske hrvačke reprezentacije. Tko god joj je napravio lažne tregere, mora da se šalio, jer na njezina ramena to baš i ne pristaje, a to može vidjeti svatko s dobrim vidom. Ponovno utegnuta do bola, a znamo da ni to nije više trend osim u Rusiji i u cajkaškim klubovima te na kostimima s nastupa J.Lo.

    • +6
    Svečanost inauguracije predsjednika Zorana Milanovića Izvor: Pixsell / Autor: Damir Sencar/HINA/POOL

    Kolinda i nova prva dama Sanja imale su slične cipele, crne salonke, što naravno paše KGK, dok su kod Sanje, koja je bila odjevena u nježnu pastelnu boju, one bile kao šaka u oko. Uz ovu haljinu trebala imati štikle u nude nijansi ili neki efektniji model koji bi podignuo tu kombinaciju.

    No to je i jedina poveznica između njih dvije, jer je Sanja došla pak u totalno ležernoj haljini. Iskreno niti njezina haljina nije bila baš najbolji izbor, no za razliku od Kolindine, koja je po mom sudu bila pretjerano kruta i s nezgrapnim patent zatvaračem na leđima koji je upadao u oči, ova pastelno roza haljina na prvoj dami izgledala je bez forme s vezanjem na struku, odnosno bokovima.

    Kolinda Grabar Kitarović Izvor: Pixsell / Autor: Slavko Midzor/PIXSELL

    Trend takvog vezanja je prošao, ali barem Sanja lakše diše jer nije stegnuta. S vrlo malo nakita i u jednostavnim linijama, modno je pratila svog supruga.

    Sanja ima stila i sigurno nas neće uveseljavati svojim kreacijama kao bivša predsjednica, ali to niti ne očekujemo, već da uvijek bude jednostavna i primjerena situaciji.

    A Kolindu ćemo i dalje gledati, nažalost ovo nije kraj njezinog presvlačenja jer, koliko znamo, želi ured u toj nesretnoj Visokoj ulici, u kojoj će raditi što ono… aha, nastavit će svoj zadatak… puno putovanja i pjevanja...

    Sadržaj, stavovi i mišljenja izneseni u komentarima objavljenima na tportalu pripadaju autoru i ne predstavljaju nužno stavove uredništva tportala.