CRVENO IZDANJE

Kolinda Grabar Kitarović ne odustaje od omiljene joj čipke

05.08.2017 u 11:41

Bionic
Reading

Predsjednica RH ne odustaje od svojih klasičnih izdanja, haljina A-kroja koje prate liniju tijela, pa se u jednoj takvoj kombinaciji pojavila i u Kninu

Predsjednica Kolinda Grabar Kitarović na proslavi Dana pobjede i domovinske zahvalnosti i Dana hrvatskih branitelja te 22. obljetnice vojno-redarstvene operacije Oluja ostala je vjerna svojoj omiljenoj modnoj formuli: haljini od čipke.  

I za ovu svečanu prigodu, Grabar Kitarović odlučila se za njoj omiljenu crvenu boju koju je često nosila i prilikom susreta sa stranim državnicima. Crvenu boju prema nekim tumačenjima vole nositi osobe koje imaju vještine vođe, posjeduju snagu te vjeruju u brze odluke, a ta upečatljiva boja ukazuje na snagu i dominaciju.

  • +8
Kolinda Grabar Kitarović Izvor: Pixsell / Autor: Dusko Jaramaz/PIXSELL

Predsjedničinu ljubav prema čipki stilist i modni kritičar tportala Borisu Banoviću, poznatiji kao Fashion Guru, prokomentirao je ovako u jednoj od svojih modnih kritika: 'Ona jednostavno nije tip za tako tešku čipku, a bilo koji stilist bi joj sugerirao mekše materijale koji će puno bolje pristajati njezinoj građi.'

Zbog paklenih vrućine, predsjednica je ovoga puta odjenula haljinu kratkih rukava, premda najčešće nosi one s nešto dužim rukavima.

Kosu je za proslavu u Kninu stilizirala u klasičnu pundžu, a stajling su zaokružile crne štikle i kratki crni bolero.