FASHION GURU

Lada Tedeschi odlučila pokazati dobre noge: Sve je na njoj pomno odabrano, to ja zovem dobrim stajlingom

  • 24.10.2019 u 12:45

  • Bionic
    Reading

    Domaće modne revije pogledala je ovih dana i ministrica Blaženka Divjak pojavivši se u strogom klasičnom stajlingu koji nije impresionirao našeg Fashion Gurua. No zato ga je oduševila Lada Tedeschi - njezinu stajlingu nije pronašao nijednu manu

    Fashion.hr je i ove godine privukao mnoge poznate osobe. Tako je ministrica Divjak odlaskom na reviju odlučila malo odmoriti glavu od trenutno teške situacije u školstvu.

    U svoje slobodno vrijeme, kad može izaći iz tog nekog poslovnog dress codea, svejedno je odlučila ostati u tom svom kalupu, a čak mi po stajlingu pomalo sliči na stjuardesu.

    Inače, ona zna biti zanimljivo odjevena u izdanjima s plisiranim suknjama, a umjesto da se odluči malo poigrati, kao i svaka žena koja ide na modnu reviju ili u izlazak, ona se i ovoga puta odlučila pokazati u klasičnom izdanju. Siguran sam da, za razliku od nje, naša predsjednica ne bi propustila takvu priliku da se namontira.

    Ministrica naravno ne treba nositi tako kratko kao Lada Tedeschi, to bi za njezinu funkciju bilo neprimjereno, ali zato je, srećom, Lada odlučila pokazati dobre noge. Ovo ja zovem dobar stajling - nema tu previše ničega, a kada pogledaš, sve je na njoj pomno odabrano.

    Sako s predimenzioniranim reverom, koji je chic, a nije upadljiv, dolčevita uvijek pali, minjak isto tako, a tu crnu kombinaciju podigla je širokim lak remenom, čizmicama i dobrom pozom. Vidim da je Lada jedina upila dobar Đurđin stil.

    ZA ČISTU PETICU

    Ministrica Blaženka Divjak zablistala u modnom klasiku koji nikad neće biti out

    Pogledaj galeriju

    Sadržaj, stavovi i mišljenja izneseni u komentarima objavljenima na tportalu pripadaju autoru i ne predstavljaju nužno stavove uredništva tportala.