NOVA ANTI-AGEING METODA

Kolačima protiv bora

25.05.2009 u 13:41

Bionic
Reading

Godinama nas uvjeravaju da su fini kolačići visoko na listi zabranjenih užitaka, no čini se da su se stvari bitno promijenile. Ako se želite riješiti bora – jedite kolače!

U borbi protiv neželjenih bora dosad smo se borili raznim kremama, anti-ageing tretmanima, injekcijama botoksa i sličnim preparatima, a odsad se ta poduža lista proširila i na kolače. Anti-ageing tretman kolačićima zaludio je već brojne zvijezde među kojima i Reese Witherspoon Courteney Cox Renee Zellweger.

Linija za njegu kože BORBA i pekara DeLuscious Cookies + Milk udružili su snage ne bi li osmislili novo učinkovito sredstvo za borbu protiv bora. Kao rezultat suradnje nastali su kolačići nazvani 'Borba's DeLuscious Vitamin Enhanced Cookies' koji u sebi sadrže sastojak 'acai' koji navodno pomaže u ublažavanju bora. Jedući kolače, tvrde proizvođači, smanjujete i ublažavate bore.

I ne samo to, 'acai' je dobar i za održavanje linije i jačanje imuniteta. Kolačići, naime, sadrže devet minerala i vitamina A, B3, B5, B6, B12, C, E i cink, sastojke koji su nužni kako bi koža, kosa i nokti blistali od zdravlja.