UGODI NEMA KRAJA

Koji parfem strpati u torbu za more?

08.07.2011 u 09:20

Bionic
Reading

Upoznajte novu generaciju morskih mirisa koji se vješto prilagođavaju vašem ljetnom raspoloženju… čak ga i poboljšavaju!

Prozračni i svježi ljetni mirisi čine posebnu kategoriju parfema koji osvajaju na prvi 'špric'. Uspiju li mirisnim notama pojačati vaše (i njegovo) seksi raspoloženje, možete biti sigurni da ste pronašli svoj ljetni hit!

Vođen tom idejom monegaški brend Biotherm svom je triptihu 'aktivnih' sprejeva za tijelo pridružio i četvrti, Eau de Paradis. Tajna njihova uspjeha krije se u okrepljujućim voćnim notama koje su obogaćene esencijalnim uljima. 'Rajska' vodica u ružičastoj bočici vraća energiju esencijama borovnice, limuna, jagoda i cedra. U žutom flakonu je stimulirajući citrusno-voćni miris Eau Vitaminée, u narančastom j e Eau d'Energie – citrusno-cvjetni miris upotpunjen drvenasto-mošusnom bazom, a u plavom je Eau Pure – oživljujući aromatični sprej na bazi zelenog čaja, limete, kivija... Ovisno o raspoloženju odaberite svoj 'užitak za tijelo i okrepu za um'.

Zahvaljujući kultnom statusu koji u nas uživa Cacharel, novom Amor Amor Summer gotovo da ne treba reklama. Ponestane li vam ljetnog elana, vratite ga infuzijom šipka, crvenog grejpa i ananasa.

Za ljubitelje minimalizma
Jil Sander lansirao je limitirano izdanje vodice inspirirane suncem, Eau de Soleil, koja vjernu sljedbu skuplja više od 20 godina.

Autentični miris sofisticiranih brončanih boginja u 'vlasništvu' je američkog kozmetičkog brenda Estée Lauder, koji će ovog ljeta vladati plažama u verziji Bronze Goddess Soleil.

Prepoznatljiv flakon svog mirisnog klasika Very Irrésistible Givenchy je odjenuo u egzotične boje rajske ptice i začinio ga listovima metvice i anisa, prozvavši ga Tropical Paradise.

Escada nas svakog ljeta počasti autorskim sunčanim koktelom, a ovaj put to je Taj Sunset. Zavodljiv miris inspiriran Indijom čine esencije manga, nektarine, kokosa, sandalovine…