pravo osvježenje

Nakon oskudnih krpica latino ljepotica zablistala poput prave dame

28.07.2017 u 18:05

Bionic
Reading

Pjevačica Jennifer Lopez s dečkom Alexom Rodriguezom proslavila je njegov 42. rođendan uz romantičnu večeru u New Yorku, a na rođendanskom spoju blistala je u trendi palazzo hlačama u kojima je izgledala kao prava dama

Nakon što je nedavno priznala kako joj od njega 'srce svaku put malo preskoči', Jennifer Lopez čini se najviše uživa u društvu dečka Alexa Rodrigueza. Nakon ludog rođendanskog partija koji joj je Rodriguez priredio u ekskluzivnom restoranu u društvu prijatelja i suradnika, par je sinoć proslavio Rodriguezov 42. rođendan u intimnom druženju na romantičnoj večeri za dvoje.

Pjevačica i bivši igrač bejzbola snimljeni su kako napuštaju poznati restoran u New Yorku gdje su uživali u zajedničkim trenucima i dobroj kapljici. Par je u vezi nešto manje od šest mjeseci, a mnogi se pitaju hoće li latinoamerička pjevačica po četvrti put stati pred oltar upravo s Rodriguezom.

48-godišnja pjevačica za spoj sa svojim odabranikom odjenula je lepršave maslinaste palazzo hlače koje su pravi hit ovo ljeto, a ako i vi želite jedne ovakve ljepotice, zavirite u našu galeriju i potražite za sebe idealne ljetne palazzo ljepotice.

  • +14
Palazzo hlače novi su ljetni 'must have' Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije

Uz hlače visokog struka J.Lo je iskombinirala uski prljavo ružičasti top kojim je naglasila svoj tanašan struk te sandale u istoj boji s vrtoglavo visokom potpeticom, a cjelokupan stajling podignula je vunenim bijelim kardiganom i bijelom Hermèstorbom od krokodilske kože.

  • +10
Jennifer Lopez i Alex Rodriguez na proslavi njegovog 42. rođendana Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia