OSTAVILA BEZ DAHA

Svi su se okretali za seksi Jennifer Lopez u bijelom

28.08.2017 u 13:04

Bionic
Reading

Latino diva Jennifer Lopez (48) izgleda senzacionalno štogod da odjene, a pomno dotjerana u uskoj bijeloj minici, koja je naglasila njezine poznate obline, bila je najatraktivnija slavna uzvanica na dvoboju Conora McGregora i Floyda Mayweathera u Las Vegasu

Zgodnoj 'Jenny from the block' zbilja je teško pronaći manu, a čini se da joj nova ljubav itekako godi jer izgleda bolje nego ikada.

Ako netko zna kako privući pozornost, onda je to zasigurno prelijepa Jennifer Lopez, koja se može pohvaliti fantastičnom figurom što je duguje kombinaciji fanatične tjelovježbe i zdrave prehrane.

  • +8
Jennifer Lopez Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Zavodljiva bijela bodycon haljina, pripijena uz tijelo (Hamel) i s bež detaljima, pun je pogodak, a proslavljena glumica i pjevačica ovu je smjelu kreaciju upotpunila zlatnim sandalama s potpisom Jimmyja Chooa.

Valentinova torba i narukvica s potpisom Hermesa odlično su zaokružili ovo seksi izdanje lijepe Jennifer koja nije skidala osmijeh s lica u društvu svog novog odabranika, sportaša Alexa Rodrigueza.

Mladenačka frizura, savršen make up i njezin zaštitni znak, velike naušnice u obliku ringova, sjajno su se uklopili u ovu modnu priču zanosne latino zavodnice koju možemo gledati i u TV seriji 'Nijanse plave' u društvu Raya Liotte.

  • +29
Najpamtljivija izdanja Jennifer Lopez Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia