MODNI FAVORIT

Ključni komad jeseni: Slavna trendseterica isfurala pristupačni sako koji obožavaju i poznate Hrvatice

02.10.2018 u 13:14

Bionic
Reading

Modna dizajnerica i fashionistica Alexa Chung uvijek je odijevena od glave do pete u trendi komadi po posljednjoj modi, uklopljene s puno stila i ukusa, stoga, kopirate li bilo koji njezin stajling, budite sigurni da nećete pogriješiti. Posljednji u nizu trendi komada koji je slavna brineta isfurala je sako od samta s potpisom high street brenda, a za istim komadom pomamile su i poznate Hrvatice Iva Radić i Iva Šarić

Da Hrvatice religiozno prate modu te da često puta i prošetaju aktalne trendove prije nekih vodećih modnih imena, dokaz su supruge naših bivših nogometaša, Iva Radić i Iva Šarić. Poznate Hrvatice nedavno su osvanule u istom trendi komadu - samtenom odijelu plave boje s potpisom popularnog high street brenda Zara.

Ova omraženi materijal ponovno se vraća u modu paralelno s povratkom 70-ih, a tomu svjedoče i samtom prepune police trgovina. Po svemu sudeći samteni sakoi i odijela bit će najpoželjniji trend jeseni, što poznate trendseterice itekako znaju.

Jedna od njih je i modna dizajnerica Alexa Chung. Slavna fashionistica prošetala je centrom Pariza u ležernom izdanju - trapericama, tenisicama i majici, koje je začinila smeđom torbicom od krokodilske kože i trendi samtenim sakoom u bež boji, a riječ je o jednako pristupačnom sakou s potpisom Manga.

View this post on Instagram

#AlexaChung in Paris

A post shared by ALEXA CHUNG (@alexacchung) on

Mangov sako od samta s dvostrukim kopčanjem dolazi u dvije boje - bež i ružičastoj i prodaje se po cijeni od 699,90 kuna, do se Zarin sako koji su isfurale Iva Radić i Iva Šarić može kupiti po cijeni od 499,90 kuna.

View this post on Instagram

odijelo + tenisice = 🤓🎉

A post shared by I V A 🌷 (@_iva_saric_) on

Ovaj iznimno topao i mekan materijal nekad se smatrao luksuznim materijalom koji su najčešće nosili bogati trgovci i plemstvo. Zbog osjetljivosti na visoke temperature i učestalo pranje prestao se izrađivati od svile, a danas se u većini slučajeva stvara od sveprisutna poliestera i pamuka.

  • +25
Samt Izvor: Promo fotografije / Autor: promo