kraljica mode

Njoj baš sve dobro stoji: Kraljica Letizia zna kako začiniti i najjednostavniji outfit

18.01.2023 u 14:23

Bionic
Reading

Pri spomenu riječi 'elegancija', nerijetki se sigurno sjete španjolske kraljice kao pravog primjera. Letizia s lakoćom nosi svaki outfit, a modni trendovi i manipulacija trendovima u njezinu korist apsolutno su njezina neosporiva vještina

Titulu jedne od najbolje odjevenih kraljica Letizia nosi i čuva bolje od ikog. Ponekad se čini da može odjenuti baš bilo što jer, bez obzira na prigodu, ona uvijek pogodi svojim modnim odabirom i s lakoćom pliva u moru aktualnih modnih trendova. Ipak, kraljica u odijevanju nije 'bahata' u odijevanju pa neke komade možemo i vidjeti da nosi i u različitim prilikama.

U posve crn frajerski outfit unijela je dozu francuskog chica razbivši crnilo bijelom kragnom s detaljima čipke koja je ušivena na pulover francuskog brenda 'Sandro'. V izrez pulovera naglašava njezin ženstveni dekolte i ključne kosti koje su dodatno otkrivene visokim 'zalizanim' repom koji kraljica rado nosi.

Efektan pulover kombinirala je uz jednostavne crne hlače 'paper bag' modela koje u struku imaju remen pa cijela kombinacija, iako vrlo jednostavna, djeluje ženstveno i profinjeno.

Uz to, nosila je i crne čizme na visoku petu. Čizme brenda 'Unisa' prate zadnje modne trendove kada se baš takav model čizama tiho vratio u odjevne kombinacije svih modno osviještenih žena. Kraljica koja rado nosi iste komade više puta, već ih je nosila prije nekoliko dana uz prekrasan kaput brenda & Other Stories.

Iako možda neprimjetne, naušnice koje je Letizia odabrala za otvaranje sajma turizma ističu se vrlo zanimljivim dizajnom i 'šljaštećim' momentima. Španjolski brend 'Gold And Roses' omiljena je destinacija španjolske kraljice kada je u potrazi za posebnim komadima nakita sa španjolskim potpisom.

  • +6
Kraljica Letizia Izvor: Profimedia / Autor: Europa Press/ABACA / Abaca Press / Profimedia