DAMA SA STILOM

Klasika s kojom nema greške: Melania Trump igra na sigurno kad je moda u pitanju

05.02.2020 u 12:47

Bionic
Reading

Prva dama Amerike Melania Trump pojavila se u još jednom elegantnom izdanju u kojem je sve ostavila bez daha

Američka prva dama ljubiteljica je elegantnih kreacija koje laskaju njezinoj vitkoj figuri pa je oduševila u još jednom besprijekornom izdanju uoči govora svoga supruga Donalda Trumpa o stanju nacije u Kongresu.

Tom prigodom je dodijelila posebno priznanje Rushu Limbaughu, konzerativnom radijskom voditelju koji je veliki pristalica Donalda Trumpa.

  • +6
Melania Trump Izvor: Profimedia / Autor: Gripas Yuri/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Zgodna Slovenka ponovno je bila mamac za poglede odabravši all black outfit s potpisom hvaljenog dvojca Dolce & Gabanna čije kreacije rado nosi u mnogim prigodama.

Melania Trump Izvor: Profimedia / Autor: USA TODAY Network / ddp USA / Profimedia

Melania je igrala na kartu neprolaznog modnog klasika u sakou s dvorednim kopčanjem i suknji pencil kroja upotpunivši ovaj look sa svojim omiljenim modnim dodatkom koji je postao njezin zaštitni znak: stilettticama.

Frizura s blago uvijenim pramenovima i diskretan make up zaokružili su ovaj besprijekorni look jedne od najbolje odjevenih dama.

Osim Melanije, Trumpa su podržali i ostali članovi obitelji među kojima Ivanka Trump koja je izgledala očaravajuće u Givenchyju u društvu supruga Jared Kushner, Eric i Lara Trump, Tiffany Trump i njezin dečko Michael Boulos...

  • +5
Melania Trump Izvor: Profimedia / Autor: Sipa USA / ddp USA / Profimedia

Da Melania pomno promišlja svaki svoj stajling i sudjeluje u osmišljavanju modnih kombinacija, potvrdio je i njezin stilist Hervé Pierre.

'Kad nađem odgovarajući komad za nju, dizajner je nebitan', rekao je Pierre dodajući da je najvažnije kako pristaje Melaniji.