SKOCKANA U SVAKOJ PRIGODI

Odlično raspoložena Kate Middleton modno briljirala i u obilasku postaje spasilačkih brodova

05.02.2020 u 00:12

Bionic
Reading

Na leđa budućeg britanskog kralja i njegove ljupke supruge palo je povlačenjem njegovog mlađeg brata s kraljevskih dužnosti sve više obaveza, ali Vojvotkinja od Cambridgea zrači pozitivom i modno briljira čak i kad njihov kraljevski angažman uključuje ukrcavanje na brod za spašavanje

Princ William i Kate Middleton posjetili su utorak priobalne gradove Mumbles i Port Talbot u Walesu, gdje su obišli organizacije i tvrtke koje su žila kucavica ovih lokalnih zajednica.

Prva mjesto obilaska kraljevskoga para na ovom putovanju bila je postaja Kraljevske nacionalne ustanove spasilačkih brodova (RNLI) u Mumblesu.

Prilikom posjete jednoj od najprometnijih velških postaja spasilačkih brodova Kate je kao i uvijek izgledala zapanjujuće, prigodno odjenuvši mornarsko plavi kaput luksuznog britanskog modnog Brenda Hobbs.

Odlično raspoložena Kate ispd kaputa je nosila elegantnu Zarinu crvenu haljinu koju je sparila s crvenom Mulberryjevom torbicom i efektnim ružičasto-crvenim šalom također londonskog luksuznog modnog brenda Beulah.

Kraljevski se par ukrcao na spasilački brod s čijom su posadom razgovarali o svakodnevnom životu tima koji pruža 24-satnu pomoć svima koji se suoče s poteškoćama na moru.

Prije nego što su pogledali vježbu porinuća spasilačkog čamca u Mamblesu, Kate i princ William su se družili s lokalnim stanovništvom koje ih je došlo pozdraviti, a našli su vremena i za obilazak lokalne slastičarne u kojoj je princ William uživao u sladoledu.

  • +19
Kate Middleton i princ William u posjeti južnom Walesu Izvor: Profimedia / Autor: Rowan Griffiths/Daily Mirror / PA Images / Profimedia