MODNI PROMAŠAJ

Kim Kardashian u stajlingu koji ne bismo predložili ni najgorem neprijatelju

09.03.2020 u 14:05

Bionic
Reading

Reality zvijezda i vlasnica beauty carstva Kim Kardashian poznata je po svojoj modnoj igri koja nerijetko završi neslavno. Iako se trudi uvijek izgledati drugačije i originalno, slavna bogatašica katkad se zaigra, pa njezini stajlinzi, umjesto da oduševe, nerijetko podižu obrve. Tijekom snimanja nove epizode obiteljskog reality showa 'Keeping Up with the Kardashians' slavna Kardashianka je svojim stajlingom ponovno zbunila javnost

Atraktivna reality zvijezda i vlasnica brenda KKW Beauty, Kim Kardashian, naporno radi na podebljanju svog bankovnog računa. Osim što je lansirala nekoliko parfema, lijepa brineta ponosna je vlasnica kozmetičkog carstva KKW Beauty i brenda donjeg rublja Skims, a 17. godinu zaredom snima i epizode obiteljskog reality showa 'Keeping Up with the Kardashians'.

Tijekom snimanja nove epizode slavna ljepotica viđena je u Los Angelesu u društvu bivšeg partnera njezine sestre Kourtney Kardashian, Scotta Disicka. Kim i Scott odlučili su otići u zajednički šoping, a osim snimateljske ekipe pratila ih je i ekipa paparazza koja slavnu reality zvijezdu prati u stopu.

  • +4
Kim Kardahian Izvor: Profimedia / Autor: RAAK/JACK / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

39-godišnja ljepotica ponovno je podizala obrve u stajlingu koji ne bismo predložili ni najgorem neprijatelju. Uz pripijenu majicu-bodi u boji kože s potpisom vlastita brenda Skims Kim je odjenula kožne hlače u istoj boji s okomitim resicama koje krase bočnu stranu nogavica, a sve je začinila kaubojkama zmijskog uzorka s potpisom brenda Yeezy u vlasništvu njezina supriga, Kanyea Westa.

Neobične kožne hlače nose potpis modne kuće Roberto Cavalli, a iako su vizualno vrlo efektne, nisu najbolji izbor za slavnu džepnu Veneru. Hlače vizualno šire figuru, zbog čega dobro pristaju isključlivo ženama s visokom i vitkom figurom, koje nemaju raskošne obline kao što ih ima Kim.

Osim što je izgledala kao da je upravo izašla iz nekog vesterna, slavna reality zvijezda je zahvaljujući ovom nepromišljenom stajlingu izgledala kao da je nabacila nekoliko kilograma. Obzirom da znamo koliko Kim pažnje posvećuje održavanju svoje vitke linije, sigurni smo kako joj se ove paparazzi fotografije neće svidjeti.