LJETNI MINIMALIZAM

Katie Holmes najpopularnije natikače ove sezone vješto je sparila s hit trapericama

27.08.2020 u 00:15

Bionic
Reading

Glumica Katie Holmes, baš poput Julije Roberts, Vanesse Hudgens ili Jessice Albe, u svoje dnevne stajlinge rado uključuje omiljene natikače poznatog njemačkog brenda Birkenstock

Bivša supruga Toma Cruisea modu ima u malom prstu, pa ne čudi da je modni kritičari hvale zbog njezinih kako dnevnih tako i večernjih stajlinga.

U slobodno vrijeme, zgodna brineta najbolje se osjeća u kombinacijama koje su udobne i ležerne, a upravo su njezin omiljeni izbor, kad je u pitanju ljetna obuća, natikače prepoznatljivog dizajna, popularne birkenstockice.

  • +3
Katie Holmes Izvor: Profimedia / Autor: T.JACKSON / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Lijepa Katie nije mogla proći nezapaženo šećući se ulicama New Yorka u još jednom izdanju kojem se nema što prigovoriti.

U crnim 'Arizona' natikačama, glumica je izgledala mladenački opušteno, a u ovaj cool look odlično su se uklopile traperice širih nogavica visokog struka od svijetlog denima.

Katie Holmes Izvor: Profimedia / Autor: Moryc Welt / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Sivi top i sunčane naočale zaokružili su ovaj dnevni stajling glumice koja se proslavila ulogom u teen seriji 'Dawson Creek'.

Katie Holmes Izvor: Profimedia / Autor: Startraksphoto.com / INSTAR Images / Profimedia

Inače, upravo su anatomske natikača s potpisom njemačkoga brenda Birkenstock proglašene najpoželjnijim komadom u kategoriji ženske mode u izvještaju modne tražlice Lyst za drugi kvartal 2020. godine, a popularnost im i dalje samo raste.