KRALJICA ULIČNE MODE

Katie Holmes majstorski je isfurala odvažne trendove, ali oko ovog detalja lome se modna koplja

13.02.2024 u 21:17

Bionic
Reading

S vremena na vrijeme zvijezda serije 'Dawson's Creek' upusti se u modna eksperimentiranja koja nikada ne prolaze nezapaženo

Kada je 2022. godine na božićnom koncertu Jingle Ball u New Yorku osvanula u omraženoj kombinaciji haljine i traperica, kakva je velikim hitom postala početkom milenija, malo tko je mogao predvidjeti da će nekoliko godina kasnije dominirati modnim pistama.

Retro tenisice koje ćemo viđati posvuda Izvor: Profimedia / Autor: tportal.hr

Iako se rijetko upušta u modna eksperimentiranja, Katie Holmes svojim najnovijim izgledom ponovno je ukrala pozornost.

Dok modni svijet hrli na modne revije u New Yorku, američka glumica, redateljica i producentica osvanula je 10. veljače na ulicama tog grada u klasičnim komadima, pojačanim upečatljivim detaljem.

Za reviju brenda Alice + Olivia odjenula je svijetlu traper košulju u kombinaciji s tamnijim trapericama, čime je potvrdila trend nošenja trapera od glave do pete. Izdanje je naglasila revidiranim skraćenim sakoom po uzoru na baloner i zlatnim nakitom. Na prvi pogled jednostavna silueta... no ultimativni detalj njezina pomno osmišljenog stajlinga krio se na stopalima.

  • +2
Katie Holmes Izvor: Profimedia / Autor: Richie Buxo / Shutterstock Editorial / Profimedia

Njezin odabir obuće pao je na crne sandale s remenčićima uz najlonke boje fuksije.

U duhu 'teorije pogrešnih cipela', kakva je zaživjela na TikToku, i trenda najlonki u efektnim bojama, Katie Holmes dala je svoje viđenje ova dva trenda tijekom njujorškog Tjedna mode i još jednom potvrdila dobivenu titulu kraljice ulične mode.