OBLINE SU IN

Kate Winslet ima najpoželjnije tijelo

30.12.2009 u 12:02

Bionic
Reading

Obline su se vratile u modu, što potvrđuje izbor najpoželjnijih ženskih tijela. Pokazalo se da najveći broj žena želi tijelo kakvo ima glumica Kate Winslet, a odmah iza nje našle su se Kelly Brook i Halle Berry

Kate Winslet u istraživanju Slimming Worlda u kojem je sudjelovalo 2.000 žena i muškaraca odnijela je 16 posto glasova, dok je prsata Kelly Brook dobila 15 posto glasova, a holivudska zvijezda Halle Berry 12 posto glasova. Poznate mršavice Victoria Beckham i Kate Moss našle su se na dnu liste s jedan posto glasova, a među prvih pet našle su se pjevačice Cheryl Cole i Beyonce.

I ovaj izbor potvrđuje da većina žena ne teži za jako mršavom izgledu kakav propagira Victoria Backham i modni dizajneri, već da su im uzori žene s oblinama. Uostalom, to su potvrdila i brojna istraživanja na muškarcima koji redovito kao najseksipilnije izdvajaju upravo žene s oblinama.

Muškarci su složni u tome da su žene koje krase obline puno bolje ljubavnice od mršavica, a to je potvrdilo i novo istraživanje. Žene s atributima su dobre ljubavnice i puno su vještije u krevetu od mršavijih žena, smatra 89 posto ispitanih muškaraca.

Uostalom, njemački znanstvenici potvrdili su ono što je mnogim muškarcima i ženama odavno bilo jasno, a to je da je idealna ženska figura vitka s relativno malim omjerom struka i bokova. Nova istraživanja pokazala su da je najvažniji preduvjet ženske privlačnosti omjer struka i bokova, dok su drugi važni faktori omjer grudi i područja ispod grudi te grudi i struka.

Savršena tijela slavnih žena:
Kate Winslet - 16 posto
Kelly Brook - 15 posto
Halle Berry - 12 posto
Cheryl Cole - 10 posto
Beyoncé - šest posto
Megan Fox - pet posto
Lily Allen - četiri posto
Keeley Hazell - dva posto
Kate Moss - jedan posto
Jordan - jedan posto
Victoria Beckham - jedan posto