najpoželjnija obuća

Kate Middleton zablistala u chic izdanju i omiljenim ravnim cipelama

14.07.2023 u 21:49

Bionic
Reading

Princeza od Walesa nije mogla odoljeti balerinkama te ih je vješto uskladila s kraljevski plavim hlačama, bijelim topom i chic bež sakoom

Kate Middleton dan je provela na obiteljskom izletu u škotski Gloucestershire gdje s princom Williamom i njihovo troje djece posjetila znameniti aerodrom s kojeg je ispraćen lijes pokojne kraljice Elizabete II.

Zanimanja princeza i kraljica Izvor: Ostale fotografije / Autor: PROFIMEDIA; MONTAŽA NEVEN BUČEVIĆ

Čitava obitelj blistala je u otmjenim stajlinzima u kombinacijama bijele, bež i kraljevski plave boje, a princeza od Walesa istaknula se u osobito chic stajlingu.

Naime, Kate je nosila elegantan bež sako s vertikalnim bijelim prugama i efektnim bočnim gumbićima iz modne kuće Blaze Milano, a uskladila ga je s nepogrešivim klasikom ležerne bijele majice i krojenih kraljevski plavih hlača.

  • +12
Kate Middleton i Princ William s djecom Izvor: Profimedia / Autor: Chris Jackson / PA Images / Profimedia

No, ono što se najviše istaknulo bio je njen odabir cipela jer je odstupila od klasičnih svečanijih opcija te birala ove sezone najpoželjniji komad - ravne balerinke.

Njene trendovske cipele dolaze s potpisom luksuznog brenda Emmy London i ističu se baršunastim materijalom i špic završetkom. Prethodno ih je nosila na dobrotvornoj svečanosti u lipnju.

Odabirom balerinki potvrdila je svojevrsni zaokret u stilu, favoriziranjem udobnije obuće kao što su Chanelove slingback cipele te Mary Jane salonke. Osim toga, pokazala je kako ovakva obuća savršeno pristaje njenom praktičnom i toliko elegantnom načinu odijevanja koji je održiv, a uvijek u skladu s trendovima.

  • +6
Crne balerinke Izvor: Promo fotografije / Autor: promo