U BOJAMA JESENI

Kate Middleton za dnevna pojavljivanja ne odustaje od provjerene kombinacije i crnih skinny traperica

01.11.2021 u 20:22

Bionic
Reading

Za svoje dnevno pojavljivanje u Glasgowu vojvotkinja od Cambridgea i ovoga je puta oduševila tako jednostavnim stajlingom, koji se savršeno uklopio u tmurne jesenske dane

Kao pratnja svom suprugu, princu Williamu, Kate Middleton je stigla u lokalni sportski klub u Dennistounu, kako bi se susrela sa Škotima s tog područja i doznala nešto o njihovoj #PromiseToThePlanet kampanji. Inače, ovo je ujedno bilo i prvo službeno pojavljivanje vojvode i vojvotkinje od Cambridgea u Škotskoj, koji su u Glasgow stigli na konferenciju o klimatskim promjenama COP26.

Kate je, kao i u svim svojim javnim pojavljivanjima, itekako pazila da njezin modni odabir bude prilagođen situaciji, stoga je ovoga puta odabrala sasvim jednostavnu dnevnu kombinaciju, idealnu za jesenske dane.

Riječ je bila o crnim skinny trapericama u kombinaciji sa crnom dolčevitom preko koje je odjenula prsluk u maslinastozelenoj boji s potpisom Gannija (2.260 kuna), dok je na nogama imala svoje omiljene See by Chloe čizme, čija je cijena gotovo identična prsluku.

  • +7
Kate Middleton Izvor: Profimedia / Autor: Tim Rooke / Shutterstock Editorial / Profimedia

Inače, prsluk koji je odabrala izrađen je od 100 posto recikliranog poliestera, a zbog svojeg dužeg kroja i suženja na struku, odličan je za isticanje vitke figure.