BISERNA NARUKVICA

Kate Middleton u bijelom: Jednim je detaljem još jednom odala počast princezi Diani

12.06.2021 u 11:18

Bionic
Reading

Svjesne su bile jučer supruge najvećih i najutjecajnijih svjetskih čelnika, koji su se okupili na G7 summitu, da će svi pogledi biti upereni upravo u njih. Stoga i ne čudi da je svaka od njih pomno birala modne kombinacije za pojavljivanje

Za večeru sa svjetskim čelnicima i njihovim suprugama, Kate Middleton je odabrala i poseban modni dodatak, koji dobrim poznavateljima britanske kraljevske obitelji nije promaknuo. Naime, vojvotkinja od Cambridgea u večernjim se satima pridružila kraljici Elizabeti, princu Charlesu i Camilli, kao i suprugu, princu Williamu, na domjenku za sve sudionike summita G7, a svoju haljinu boje maline, u kojoj se pojavila ranije toga dana, zamijenila je bijelom haljina-kaputom s potpisom omiljenom Alexandera McQueena.

No, u prvom planu nije bila ta kreacija, čija je cijena 25.400 kuna, već jedan detalj kojim je i ovoga puta odala počast svojoj pokojnoj svekrvi, princezi Diani. Naime, na lijevoj ruci isticala se biserna narukvica u tri reda, koja je nekada davno pripadala upravo Diani, a koju je u nasljeđe dobio njezin stariji sin, princ William.

Tu je narukvicu Diana nosila u nekoliko prilika, među kojima je bio i službeni posjet Hong Kongu, a da se Kate Middleton narukvica dizajnera Nigela Milnea itekako sviđa, već je pokazala noseći je 2017. u Berlinu, ali i godinu kasnije tijekom kraljevske turneje po Švedskoj.

  • +3
Kate Middleton Izvor: Profimedia / Autor: Oli Scarff / PA Images / Profimedia

Naravno, na ruci je i dalje još jedan dodatak koji je bio princezin, a to je zaručnički prsten s plavim safirom, kojim je princ Charles ju svojedobno zaprosio, a potom je isti na ruku Kate Middleton stavio i Dianin sin, princ William.

Kreacija Alexandera McQueena istaknula je još jednom vitku liniju vojvotkinje, a uz to je odabrala salonke boje kože Aquazzura, torbicu britanskog brenda Joseph te naušnice s potpisom Robinsona Pelhama.