U CORNWALLU

Susret Kate Middleton i prve dame Amerike: Ovo je modni dvoboj o kojem svi bruje

11.06.2021 u 20:13

Bionic
Reading

Američka prva dama dr. Jill Biden, baš poput svojih prethodnica Michelle Obame i Melanije Trump, izaziva veliko zanimanje medija i zbog svojih modnih izbora

Nakon što je njezin sako s porukom 'Love' na leđima izazvao brojne komentare, supruga američkog predsjednika susrela se i s vojvotkinjom od Cambridgea Kate Middleton u sklopu G7 samita koji se održava u Cornwallu.

Njihov prvi susret izazvao je veliko zanimanje modnog svijeta budući da obje dame imaju poseban stil i slove kao prave modne ikone, osobito supruga princa Williama koja što god da odjene vrlo brzo postane veliki hit.

  • +9
Kate Middleton i Jill Biden Izvor: Profimedia / Autor: DANIEL LEAL-OLIVAS / AFP / Profimedia

Modni dvoboj ovoga je puta završio bez pobjednika jer su se obje odlučile za genijalne stajlinge posve u skladu sa svojim stilom.

Kate Middleton je briljirala u ženstvenoj haljini naglašenih ramena s potpisom Alexandera McQueena i bež stiletticama. Elegantno izdanje upotpunila je torbicom L.K. Bennett, a kosu je nosila raspuštenu i s blago uvijenim vrhovima.

Jill Biden koja se ne boji modnih eksperimenata, ovoga se puta odlučila za efektnu kombinaciju bijele haljine A-kroja, ružičastog sakoa i nude štikli (Valentino).

Dvije su dame veselo razgovarale sa školarcima, polaznicima Connor Downs Academy u Hayleu, a druženje im, sudeći po velikim osmijesima na licu, nije nimalo teško palo pa su u jednom trenutku pomagale djeci hraniti zečeve.

Inače, kako su objavili mediji, Kate je novinarima otkrila da je jedva čeka upoznati Lili, kćerkicu svoga šogora, princa Harryja i Meghan Markle. 'Želim joj sve najbolje, jedva čekam da je upoznam što će nadam se biti uskoro", rekla je Kate novinarima pri posjeti školi u društvu prve američke dame Jill Biden.

Lilibet 'Lili' Diana Mountbatten-Windsor, nazvana po baki princa Harryja kraljici Elizabeti II i njegovoj pokojnoj majci, princezi Diani, rođena je prije tjedan dana u bolnici Santa Barbara Cottage u Kaliforniji.