SKROMNA PRINCEZA

Nikad ljepša Kate Middleton blista i u staroj haljini

  • Autor: I. B.
  • Zadnja izmjena 09.10.2018 15:48
  • Objavljeno 09.10.2018 u 15:45
tportal

Izvor: Profimedia / Autor: Auto

Za najnoviji kraljevski angažman britanska miljenica Kate Middleton ponovno je posegla duboko u ormar pojavivši se u već viđenoj haljini, a na supruginu naviku modnog recikliranja nije ostao imun ni princ William, koji se također pojavio u odijelu koje je nosio u ljeto 2017.

Nakon kratkog porodiljnog dopusta, britanska princeza Kate Middleton ponovno marljivo odrađuje kraljevske angažmane.

Na prvom izdanju Globalnog summita o mentalnom zdravlju u organizaciji britanske vlade i OECD-a (organizacije za ekonomsku suradnju i razvoj), kojem je cilj promoviranje brige o mentalnom zdravlju, Kate Middleton pojavila se u lila haljini s dugim rukavima - djelo britanske dizajnerice Emilie Wickstead.

  • +9
  • +6

Kate Middleton i princ William na Globalnom summiu o mentalnom zdravlju

Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

U spomenutoj kreaciji s dugim rukavima i dužine do koljena, Kate se u javnosti posljednji put pojavila u srpnju 2017. godine tijekom službenog posjeta Njemačkoj u društvu supruga i djece, princa Georgea i princeze Charlotte.

  • +4
  • +1

Kate Middleton u Njemačkoj 2017.

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Izdanje za prvi kraljevski angažman odrađen u društvu supruga nakon porodiljnog dopusta, Kate je upotpunila kompletom naušnica i ogrlice s potpisom brenda Mappin & Webb, dok se po pitanju obuće odlučila za prljavo ružičaste salonke pariravši ih s ručnom torbicom u identičnoj nijansi i s efektom sjajne krokodilske kože.

Upečatljiv model torbice viđen na Kate djelo je brenda Aspinal of London, a u prodaji se nalazi po cijeni od 5 tisuća kuna.

Poput supruge, princ William na spomenutom summitu također je odlučio ponoviti izdanje viđeno tijekom prošlogodišnjeg posjeta Njemačkoj.