besprijekoran izgled

Kate Middleton ne izlazi iz omiljenih cipela od 400 kuna

15.05.2017 u 14:20

Bionic
Reading

Kate Middleton ponovno je vješto spojila dizajnerski komad odjeće s pristupačnim cipelama high street brenda, a riječ je o Monsoonovim espadrilama koje je vojvotkinja od Cambridgea nosila na svečanoj čajanki u Buckinghamskoj palači. Lijepa Kate svoje je omiljene espadrile nosila već nekoliko puta protekle godine, a sada ih je odlučila još jednom prošetati palačom

Odlika stila vojvotkinje od Cambridgea nije samo uspješno kombiniranje luksuznih dizajnerskih komada i pristupačnih brendova ulične mode, već i jednako uspješno recikliranje omiljenih modnih krpica iz ormara spajajući ih s novim komadima. Većinom je riječ o modnim dodacima i haljinama, a ovoga puta Kate Middleton je odlučila iskoristiti svoje omiljene nude espadrile na punu petu koje je već nosila 2016. godine.

Povodom raskošne čajanke održane u Buckinghamskoj palači, Kate je iz ormara izvadila Monsoonove espadrile koje se prodaju po cijeni od 400 kuna, što je, priznat ćete, posve neobičan prizor na kraljevskom dvoru.

S obzirom na to da je čajanka održana u čast djece smrtno stradalih vojnika britanskih oružanih snaga, pretpostavljamo kako se vojvotkinja nastojala približiti prisutnim građanima, pa makar to bilo i naizgled nevažnim cipelama. No sjetite se samo kakvu je medijsku strku izazvao skupocjeni broš Jadranke Kosor koji je nosila u vrijeme kada je Lijepa Naša imala najveći broj nezaposlenih.

  • +5
Kate Middleton u omiljenim Monsoonovim espadrilama Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Zna Kate da je pomno izabrani stajling katkad presudan za dobar dojam te kako mediji pozorno prate hoće li se spotaknuti ili uspješno izvršiti modni zadatak. No ni ovoga puta nije razočarala. Svoje nude espadrile na punu petu kombinirala je s heklanom haljinom Chloé u boji slonovače, a tanašni struk naglasila je kožnim remenom Acne Studios identične nijanse.

Umjesto klasičnih salonki s petom srednje dužine, Kate je za šetnju buckinghamskim travnjacima vješto odabrala udobnije cipele kako bi mogla nesputano uživati u druženju s uzvanicima. Iako sumnjamo da je osobno uskladila ovaj neutralan outfit, tko god da ju je savjetovao, odradio je dobar posao.

Lijepa Kate svoje je espadrile protekle godine nosila u posjetu Indiji, nakon toga još dva puta u Cornwallu i na Siciliji, a ako želite kopirati stil vojvotkinje od Cambridgea za malo novca, evo kako to vješto radi ova Britanka.