BAŠ IH VOLI

Kate Middleton u 13 godina starim čizmama i Zarinim trapericama

04.05.2017 u 10:57

Bionic
Reading

Vojvotkinja od Cambridgea oduševljava svojim glamuroznim izdanjima na crvenom tepihu, ali podjednako dobro nosi i dnevni casual šik

Omiljena članica engleske kraljevske obitelji često reciklira odjeću koja joj je osobito draga pa medijima nije promaknulo to da je već dulje vrijeme vjerna omiljenim čizmama brenda Chilvers.

Vojvotkinja od Cambridgea, koja ima status prave modne ikone, čiji su outfiti vječita inspiracija za mnoge pripadnice ljepšeg spola, ove udobne čizme ravnih potplata prvi put nosila je još 2004., a otad se ne odvaja od njih, piše Daily Mail.

Taj model čizama, za koje treba izdvojiti oko 4.100 kuna, Kate vrlo rado nosi u dnevnim prigodama, pa je u njima viđena i na festivalu Gatcombe te prilikom posjeta Kanadi i Butanu.  

  • +2
Kate Middleton Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Čini se da su joj udobne smeđe čizme vrlo drage jer ih je aktualizirala prilikom posjeta farmi u Arlinghamu, u Gloucesteru, na kojoj se družila s djecom i pomagala hraniti životinje.

Casual stajling upotpunila je sivomaslinastim hlačama omiljene joj Zare i parkom Troy London.

Svoj zaštitni znak, dugu smeđu kosu, skupila je u praktičnu frizuru, uz minimalan make-up.

Inače, slatka princeza Charlotte je 2. svibnja proslavila drugi rođendan, a sve je raznježila njezina fotografija objavljena na Twitteru, koju je snimila mama Kate.