U SURET BLAGDANIMA

Modna reciklaža: Kate Middleton ponovila je stajling u crvenoj koji je već nosila prije dvije godine

10.12.2022 u 18:39

Bionic
Reading

Princeza od Walesa, jedna od najpopopularnijih članica obitelji, poznata je po svojoj ljubavi prema modnoj reciklaži pa je često možemo vidjeti u kombinacijama koje je već nosila

Kate Middleton (40) oduševljava svojim zapanjujućim modnim kombinacijama koje uvijek izazivaju lavinu pozitivnih kritika u Velikoj Britaniji, ali i šire.

Lijepa brineta miljenica je modnog svijeta, a mnoge je simpatije dobila i na račun toga što se ne libi ni modne reciklaže pa često u javnosti pokaže stajlinge koje je ranije nosila.

Uoči tradicionalnog najavljenog božićnog koncerta Westminsterskoj opatiji, objavljena je nova fotografija lijepe supruge princa Williama koja će jednoga dana zasjesti na britanski tron.

Na toj slici Kate izgleda poput filmske dive u očaravajućoj crvenušljokičastu haljinu s potpisom Needle & Threada koju je upotpunila naušnicama s rubinima Soru Jewelleryja.

Naušnice sadrže rubin unutar višestrukih svjetlucavih kristala i ručno su rađene u obiteljskim radionicama, u malim serijama, u Italiji i Turskoj.

Princeza je spomenutu Ballerina haljinu nosila je početkom 2020. godine, a riječ je o laskavoj kreaciji, izrađenoj od crvenog tila i ukrašenoj šljokicama u istom tonu s elegantnim ukrasnim volanima i dugim mrežastim rukavima.

Kate je istu kreaciju nosila na prijemu britansko-afričkog investicijskog samita u Buckinghamskoj palači u siječnju 2020.

Inače, ovo je već drugi put da vidimo kako Kate nosi crvenu svjetlucavu haljinu u samo tjedan dana - princeza je nosila sličnu haljinu Jenny Packham na diplomatskom prijemu u utorak navečer.

  • +10
Kate Middleton Izvor: Profimedia / Autor: POOL / ZUMA PRESS / PROFIMEDIA

Božićni koncert, koja će biti snimljen sljedeći tjedan i emitirana na ITV One na Badnjak, donijet će ponovno dobro raspoloženje svima, a svečanoj ceremoniji nazočit će članovi kraljevske obitelji koji će također odati počast pokojnoj kraljici. Televizijski prijenos omogućit će gledateljima diljem svijeta da dožive ljepotu i čaroliju događaja, a zbor Westminsterske opatije izvodit će klasične božićne pjesme.

modno poigravanje

Opet savršeno usklađeni: Kate i William jedan su od najmoćnijih parova, a sada su odlučili to svima i pokazati

Pogledaj galeriju

Zanimljivo je kako je na prošlogodišnjem koncertu Kate pokazala i kako je odlična pijanistica.

Tad joj se pridružio i princ William koji je čitao dio iz Lukinog evanđelja, a princeza od Walesa održala je svoj prvi javni nastup na klaviru. Kate je svirala još kao djevojčica, a tijekom pandemije klavir joj je često bio izvor utjehe u teškim vremenima.

Osim kraljevske obitelji, koncertu su se pridružile i pjevačice Leona Lewis i Ellie Goulding.