VOJVOTKINJA ZASJALA

Kate Middleton napravila modni zaokret i sve oduševila senzacionalnim stajlingom

11.10.2018 u 11:00

Bionic
Reading

Kao velika ljubiteljica fotografije, britanska miljenica Kate Middleton u društvu Tristrama Hunta, direktora londonskog muzeja Victoria & Albert, ove je srijede nazočila otvaranju novog muzejskog centra posvećenog fotografiji

Vojvotkinja od Cambridgea nakon kratkog porodiljnog dopusta marljivo obavlja dodijeljene kraljevske angažmane. Prošlog tjedna njezin prvi angažman uključivao je posjet londonskoj školi u prirodi, Sayers Croft Forest School and Wildlife Garden, a ovog je tjedna u društvu supruga nazočila Globalnom samitu o mentalnom zdravlju.

Ovu srijedu Kate je rezervirala za posjet londonskom muzeju Victoria & Albert i otvaranju novog fotografskog centra u sklopu navedene institucije. Prema napisima na službenim stranicama muzeja, 'prva faza otvaranja centra odnosi se na dvostruko veći prostor posvećen fotografiji', dok će druga faza centra biti otvorena 2022. godine.

  • +7
Kate Middleton Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Umjesto uobičajenih, ravnomjerno krojenih odjevnih komada, Middleton je za posjet londonskom muzeju odabrala jedinstvenu haljinu asimetričnog ovratnika s potpisom kanadskog brenda Erdem.

Spomenuta kreacija od tvida s detaljima poput pojasa oko struka u boji burgundca, ukrasnih gumba i broševa u poznatoj modnoj trgovini Net-a-Porter nalazi se u prodaji po cijeni nešto višoj od 12 tisuća kuna.

Britanska miljenica poznata je po navici modnog recikliranja i nošenju omiljenih silueta odjeće od kojih rijetko odustaje, a posljednjim izdanjem stvorenim za posjet londonskom muzeju premašila je sva očekivanja.

Kreaciju upečatljivih detalja Kate je istaknula zanimljivim parom naušnica u smeđim tonovima koje, poput haljine, potpisuje popularni kanadski brend Erdem. Svoje dobitno modno izdanje zaokružila je komadima s potpisom Jimmyja Chooa – torbicom clutch sa zlatnim okvirom i salonkama od crvenog baršuna.

Erdemovoj haljini, poput Kate, nije odoljela holivudska glumica Carey Mulligan, koja se u spomenutoj kreaciji pojavila na prošlogodišnjoj dodjeli nagrada magazina Harper's Bazaar.

Na kraju radnog tjedna Kate Middleton vidjet ćemo na vjenčanju britanske princeze Eugenie sa zaručnikom Jackom Brooksbankom ovog petka u dvorcu Windsor.

  • +6
Princeza Eugenie Izvor: Profimedia / Autor: N.N.