upečatljivo izdanje

Kate Middleton modno posramila Meghan Markle na kraljevskom vjenčanju

12.10.2018 u 12:25

Bionic
Reading

U londonskoj kapelici St.George održalo se novo kraljevsko vjenčanje s britanskom princezom Eugenie i njezinim zaručnikom Jackom Brooksbankom u glavnoj ulozi. Sasvim očekivano, uz brojne poznate osobe, svečanu ceremoniju vjenčanja uveličali su članovi britanske kraljevske obitelji uključujući dame poput Meghan Markle i njezine šogorice, Kate Middleton

Iako je velika pažnja javnosti tradicionalno usmjerena na Kate Middleton, britanska miljenica zna kada je vrijeme za odstupanje u modnom smislu kako bi pažnju sa sebe usmjerila prema glavnim protagonistima svečanih događanja.

PRINCEZA EUGENIE I JACK BROOKSBANK

Evo tko je sve od poznatih stigao na vjenčanje omiljene unuke kraljice Elizabete II

Pogledaj galeriju

Svjetski mediji primjećuju kako Kate na ceremonijama vjenčanja redovito nosi već viđene komade koji izgledom pretjerano ne privlače pažnju javnosti, a na onom princeze Eugenie i Jacka Brooksbanka Kate se pojavila u haljini boje fuksije s naglašenim ramenima i upečatljivim šeširom u identičnoj boji kreacije.

  • +3
Kate Middleton Izvor: Pixsell / Autor: Gareth Fuller/Press Association/PIXSELL

Njezin odabir haljine mnoge je detaljima podsjetio na ružičastu kreaciju s potpisom Alexandera McQueena kakvu je Kate nosila na prošlogodišnjoj proslavi rođendana kraljice Elizabete – manifestaciji imena 'Trooping The Color', a za omiljenog dizajnera Kate se opredijelila i ovaj put.

Nakon porodiljnog dopusta u trajanju od pet mjeseci, Kate od prošlog tjedna marljivo obavlja kraljevske angažmane, a nakon briljiranja u haljini brenda Erdem prilikom posjeta muzeju Victoria & Albert, Kate je odabirom haljine s pripadajućim cipelama i šeširom na vjenčanju princeze Eugenie ostavila jači modni utisak u odnosu na novopečenu članicu britanske kraljevske obitelji, Meghan Markle.

  • +4
Meghan Markle Izvor: Profimedia / Autor: N.N.