PROMIŠLJENI ODABIRI

Ovaj pametan modni trik Kate Middleton redovito prakticira na vjenčanjima

25.09.2018 u 14:36

Bionic
Reading

Iako je velika pažnja javnosti tradicionalno usmjerena na Kate Middleton, britanska miljenica zna kada je vrijeme za odstupanje u modnom smislu kako bi pažnju sa sebe usmjerila prema glavnim protagonistima svečanih događanja

Prošlog vikenda članovi britanske kraljevske obitelji nazočili su svečanoj ceremoniji vjenčanja bliske prijateljice Kate Middleton, Sophie Carter, koja je u episkopalnoj crkvi St. Andrew's u Norfolku uplovila u bračnu luku sa zaručnikom Robertom Snuggsom.

Tim povodom Kate Middleton osvanula je u plavoj kaput-haljini brenda Catherine Walker & Co, u kojoj se posljednji put pojavila u srpnju prošle godine tijekom službenog posjeta Poljskoj i Njemačkoj u društvu supruga, princa Williama i dvoje djece - princa Georgea i princeze Charlotte.

  • +4
Kate Middleton Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Svečano izdanje Kate je kompletirala upečatljivim plavim šeširom s potpisom Juliette Botterill, čiji su modeli šešira omiljen odabir dama s kraljevskih dvora, poput sestara princeze Beatrice i Eugenie.

Svjetski mediji primjećuju kako je Kate drugi put u ovoj godini odlučila nositi već viđene komade na ceremonijama vjenčanja.

  • +5
Kate Middleton Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Na kraljevskom vjenčanju princa Harryja i bivše američke glumice Meghan Markle u svibnju Kate se pojavila u bijelom modelu kaput-haljine kakav je imala priliku nositi u srpnju 2015. godine na krštenju princeze Charlotte, a navedenu kreaciju ponovno je izvukla iz ormara godinu kasnije u sklopu kraljičinog službenog rođendanskog slavlja – događanja nazvanog Trooping the Color.

Kate Middleton i obitelj na krštenju princeze Charlotte Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Recikliranjem već viđenih odjevnih komada Kate na pametan način osigurava to da pažnja uzvanika i javnosti bude u potpunosti usmjerena na mladenku i mladoženju.